NRK Meny
Normal

Fyll og spetakkel i natt

Politiet i Buskerud har hatt litt av hvert å holde styr på natt til søndag.

Ikke har julebordsesongen begynt, og ikke er det lange, varme sommernetter som innbyr til uteliv. Allikevel er det mye folk ute på byen eller andre steder for å feste.

Ved 2-tiden i natt stanset politiet en bilfører like ved politihuset i Drammen. Føreren i begynnelsen av 20-årene var påvirket av alkohol.

En halvtime etter kom det inn flere meldinger til politiet om merkelig kjøring i sentrum av Drammen. Bilføreren ble stanset, og politiet beskriver ham som svært ruset.

På samme tid ble fem kranglevorne typer bedt om å fjerne seg fra sentrum av Drammen og holde seg borte derfra til søndag morgen.

På Hønefoss ble to utenbys menn i i 20-årene bortvist fra sentrum på grunn av ordensforstyrrelser.

Klokka 02.40 lå en svært beruset ung mann på et fortau i Mjøndalen. Han ble hentet av ambulansen, og politiet skriver på Twitter at han muligens er slått i hodet med en flaske.

Like etter måte politiet «festbremse» på Haugsbygd i Ringerike. Der måtte de be noen dempe musikken. Naboene fikk ikke sove.

Ved 7-tiden søndag morgen plasserte politiet en beruset kvinne (23) i arresten. Hun oppsøkte politistasjonen sjøl, og oppførte seg slik at politiet mente hun var kvalifisert for et opphold i arresten noen timer.