NRK Meny
Normal

Frank Løke er klar for DHK

Frank Løke skal spille for Drammen Håndballklubb. Løke har skrevet kontrakt med klubben i dag, melder DHK på sine nettsider.

Frank Løke
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB/SCANPIX

Frank Løke beskrives som en verdensstjerne innen herrehåndball, han kommer til DHK fra den tyske klubben Tus N-Lübbecke. Tidligere har han spilt for toppklubber både i Danmark, Kroatia og i Sveits.

Frank Løke har spilt 167 landskamper for Norge og har altså bred internasjonal erfaring. Sammen med Kristian Kjelling vil Løke bli et stort forbilde for klubbens yngre spillere, mener Drammen Håndballklubb.

Kristian Kjelling og Frank Løke er blant de mest erfarne og meritterte spillerne vi har i Norge, og vi gleder oss veldig til å ta begge disse gutta imot i DHK-familien, skriver klubben på sine nettsider.

– I likhet med signeringen av Kristian Kjelling, er dette en fantastisk nyhet for oss. Frank er en verdensstjerne som vil drysse masse nyttig erfaring på de unge spillerne som nå skal være med på DHKs reise tilbake til toppen, sier Frode Scheie daglig leder i DHK.

Avtalen mellom Løke og DHK skal ha et "forbehold", at en representant fra DHK klarer å slå ham i et prestisjefylt gateløp i Stavern i april.