NRK Meny
Normal

Fantastisk festival

Årets elvefestival ble en suksess, ja faktisk den beste festivalen så langt.

Daglig leder av Drammen Elvefestival, Per Øyvind Mørk, er strålende fornøyd dagen etter at den tredagers festivalen ble avsluttet. Nå satser de på å komme like sterkt tilbake neste år.

- Vi er fantastisk godt fornøyd. Jeg er ganske sikker på at vi har gjort tidenes beste festival, sier Mørk.

Ny publikumsrekord

Tilbakemeldingene fra publikum har vært svært positive. Festivalen satte også ny publikumsrekord når det gjelder antall personer inne på konsertene på Gamle kirkeplass på fredag og lørdag.

- Stemningen på disse konsertene var helt fantastiske, og også på avslutningskonserten med Kaisers Orchestra i Drammens Teater søndag kveld, sier Mørk.

I tillegg var over 5000 mennesker inne på Gamle kirkeplass lørdag kveld.

- I øs pøsende regnvær klarte de fire herrene Nilsen, Fuentes, Lind og Holm å skape en magisk stemning, forteller den daglige lederen for festivalen.

Går på med krummet nakke

- Det er klart at alle som har jobbet med festivalen er sliten i dag, men nå skal vi først suge litt på karamellen, og så skal vi forbedre det vi kan forbedre til neste år, sier Mørk.

- Hvordan har det gått med det økonomiske?

- Det har gått veldig veldig bra. Risikoen er spredt på litt ulike aktører, men vi kan allerede nå slå fast at dette har gått med overskudd, og det gjør at vi har et godt overskudd som vi kan bygge festivalen i 2007 på, sier Mørk