Dette skjedde i natt

I 23.30-tiden begynte lørdagskvelden for politiet.

POLITI

Politiet måtte returnere til Bragernes Torg flere ganger i natt. (illustrasjonsbilde)

Foto: KYRRE LIEN / SCANPIX

Det startet med en kranglende mann på et utested på Bragernes Torg i Drammen. Mannen i 30-årene var utagerende og ble anmeldt for ordensforstyrrelse, opplyser politiet ved Søndre Buskerud politidistrikt.

Samtidig som dette skjedde, ble en mann pågrepet i Krokstadelva i Nedre Eiker kommune fordi han hadde en mindre mengde narkotika på seg.

En person ble også siktet for kjøring i påvirket tilstand sent lørdag kveld. Politiet stanset 17 bilister ved Holmen i Drammen, og en av dem hadde altså promille.

Mer på Bragernes

I 02.30-tiden natt til søndag opplyser politiet at enda en person er innbrakt fra Bragernes i Drammen. Mannen i 40-årene var kranglete og nektet å forlate sentrum.

Også i Kongsberg sentrum nektet en mann å høre på politiet. De opplyser at mannen i 20-årene var åpenbart beruset, og at han ble anmeldt for å ikke etterkomme pålegg fra politiet. Det samme skjedde med en 19 år gammel mann i Hokksund.

Ved 03.30-tiden ble en tredje og en fjerde person tatt med av politiet fra Bragernes Torg. Først en mann i 20-årene som kranglet med flere personer. Så en kvinne i 20-årene som heller ikke klarte å oppføre seg.

En times tid senere ble en mann i 40-årene siktet kjøring i påvirket tilstand i samme område.

Kastet isbiter på drosje

Videre utover natten og tidlig søndag morgen hadde politiet flere oppdrag i Drammen.

En mann i 20-årene ble først tatt med av politiet fra Bragernes etter å ha kastet isbiter på en drosje. Han var utagerende og ble anmeldt for ordensforstyrrelse, opplyser politiet.

En annen mann i 40-årene ble også innbrakt fra Bragernes fordi han var for beruset til å ta vare på seg selv.

Tidlig søndag morgen opplyser politiet at en mann i 20-årene ble pågrepet på Strømsø etter å ha sparket en bil og lagd flere bulker i denne. Mannen ble anmeldt.