NRK Meny
Normal

David Nielsen er ferdig som Strømsgodset-trener

I en pressemelding kunngjør klubben nå i etteermiddag at David Nielsen er blitt enig med Strømsgodset Toppfotball om å fratre som hovedtrener med umiddelbar virkning.

David Nielsen

David Nielsen

Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

- Vi har variert for mye i prestasjonene. Ikke bare fra kamp til kamp, men også underveis i kampene. De tingene jeg ønsker at vi som lag skal identifisere oss med, har jeg ikke klart å få ut så langt i sesongen. Summen av dette gjør at vi er blitt enige om at jeg fratrer som hovedtrener i Strømsgodset, sier David Nielsen.

Han ser tilbake på tiden i Strømsgodset med glede.

– Det siste halvannet året har jeg hatt fornøyelsen av å jobbe med de beste spillere i Norge. Det har vært store høydepunkt underveis. De to kampene mot Steaua Bucuresti i Champions League-kvalifiseringen, og sementeringen av 4. plass har vært høydepunktene for meg.

–J eg vil gjerne takke hele Drammen, alle supporterne, og ikke minst alle ansatte i Strømsgodset for en fantastisk tid. Og jeg ønsker klubben hell og lykke i fremtiden. Jeg vil følge kampene fra tribunen med glede.

Sportssjef Jostein Flo sier følgende om situasjonen:

– Vi er blitt enige om en løsning som er til det beste for Strømsgodset. Hele klubben ønsker å takke David for den jobben han har gjort her, og ønsker ham lykke til videre, sier sportssjef Jostein Flo.

–Det var tøft av David å overta trenerjobben etter Ronny Deila, der klubben i en lengre periode hadde prestert veldig bra. Dessverre ble det ikke som vi ønsket, sier Flo.

Bjørn Petter Ingebretsen overtar trenerjobben ut sesongen.