Bugge Pettersen klar for Strømsgodset

Molde-målvakt Espen Bugge Pettersen (34) skal erstatte Adam Larsen Kwarasey i Strømsgodset.

Espen Bugge Pettersen og Jostein Flo

GÅR TIL GODSET: Målvakt Espen Bugge Pettersen (t.v.) signerte i dag kontrakt med Strømsgodset. Sportssjef Jostein Flo er fornøyd.

Foto: GodsetMedia

Espen Bugge Pettersen skrev fredag under på en toårskontrakt med Strømsgodset. Han skal erstatte Adam Larsen Kwarasey som forlot klubben til fordel for amerikanske Portland Timbers etter årets sesong.

– Espen Bugge Pettersen er en av landets desidert beste keepere, og hans rutine, hans lederegenskaper og mentalitet er nøyaktig hva vi trenger inn i vår unge og lovende stall. Jeg er overbevist om at Bugge Pettersen allerede i løpet av vårsesongen er tilbake i landslagsdiskusjonen, sier sportssjef Jostein Flo i Strømsgodset.

Les også: Bugge Pettersen klar til landskamp

Gleder seg til å spille på Marienlyst

Espen Bugge Pettersen var målvakt på det norske landslaget fra 2010 og frem til 2012. Han har spilt i Molde siden 2010. Nå ser han frem til å spille i Drammen.

– Jeg gleder meg til å spille for Godset, og ikke minst foran GodsetUnionen og mitt nye hjemmepublikum. Jeg har jo spilt en del kamper på Marienlyst stadion og vet hvor god stemning det er her, sier Espen Bugge Pettersen til GodsetMedia.

Bugge Pettersen kommer opprinnelig fra Tønsberg. Målvakten spilte mange sesonger i Sandefjord før han gikk til Molde.