Hopp til innhold

Begge førerne stakk av

Politiet lette med hund etter førerne av en bil og en motorsykkel som kolliderte i Lier lørdag formiddag. Begge stakk av. MC-føreren ble funnet skadet.

MC-føreren funnet

MC-føreren ble funnet av en politihund. Han var skadet, men kunne så selv til ambulansen.

Foto: Vegard M. Aas /Presse30

Det var ved 10.30-tiden lørdag formiddag at fikk politiet melding kollisjon mellom en bil og en motorsykkel i Vestsideveien i Lier. Politiet, brannvesenet og ambulanse og rykket ut, men da de kom fram var begge førerne stukket av.

MC-føreren kunnen være alvorlig skadet

I følge opplysninger fra politiet på stedet, er det mistanke om at motorsyklisten kunne være skadet. Vitner har sett at han blødde fra hodet.

Politiet skrev på Twitter at de lette med hund etter de to sjåførene, først og fremst fordi motorsyklisten kunne ha alvorlige skader.

(Tekst fortsetter under bildet)

Redningshelikopter deltok

Et redningshelikopter fra Rygge deltok i søket i Lier.

Foto: Vegard M. Aas/Presse30

Store ressurser satt inn

Det ble satt inn store ressurser i søket etter de to. Blant annet deltok et redningshelikoptere fra Rygge.

Politiet tror at det også kan dreie seg om promillekjøring og at bilen og motorsykkelen kjørte sammen. Politiet vet hvem som kjørte bilen.

En politihund fant MC-føreren skadet i skogen. Han lå på bakken og blødde stygt. I tillegg var han ruset. Han er nå innlagt på sykehus.

Det var uvisst på stedet hvor skadet han er, men han gikk selv til en ventende ambulanse som kjørte han til sykehuset i Drammen.