«BP» sykemeldt på ubestemt tid

Strømsgodsets trener Bjørn Petter Ingebretsen er på nytt sykemeldt. Thomas André Ødegaard overtar hovedansvaret.

Bjørn Petter Ingeebretsen

Bjørn Petter Ingebretsen trenger hvile og har ikke vært tilgjengelig for media.

Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

Ingebretsen fikk et lite hjerteinfarkt i juni og var sykemeldt i fem uker før han returnerte på jobb mandag 25. juli.

Men nå har treneren gradvis fått mindre overskudd de siste ukene, skriver klubben på sine nettsider. Årsaken er bivirkninger av hjertemedisinene.

– Bjørn Petter er friskmeldt rent hjertemessig, men opplever ubehag av medisineringen. Derfor er han på ny fullt sykemeldt, og denne gangen setter vi ikke noe tidsbegrensning på det, sier klubblege Erik Dag Knudsen.

Ingebretsen har ledet laget i de to siste kampene mot Stabæk og Brann. Nå er det igjen assistenttrener Thomas André Ødegaard som overtar hovedansvaret for laget frem til situasjonen rundt Ingebretsen er avklart.

Thomas Andre Ødegaard

Assistenttrener Thomas Andre Ødegaard, som ledet laget forrige gang Ingebretsen var sykemeldt, tar også denne gangen over ansvaret.

Foto: Varfjell, Fredrik / NTB scanpix

– Bjørn Petter er sykemeldt på ubestemt tid av medisinske årsaker. Det er det eneste vi forholder oss til, og vi ønsker BP god bedring. Det viktigste nå er at han blir ordentlig frisk. Thomas André Ødegaard leder laget frem til situasjonen rundt BP er avklart, sier sportssjef Jostein Flo.

Strømsgodset ønsker ikke å kommentere saken ytterligere, og Bjørn Petter Ingebretsen trenger hvile og vil derfor ikke være tilgjengelig for media, opplyser klubben.