Anton (8): – Hvordan reiser man seg etter et stortap?

Men mange års fotballerfaring er Mjøndalen-trener Vegard Hansen et ettertraktet intervjuobjekt. Hør hvilke svar han ga, da han ble intervjuet av åtte år gamle Anton.

8 år gamle Anton Ohrberg-Rolfsrud intervjuer Mjøndalen-trener Vegard Hansen.

Anton Ohrberg-Rolfsrud vet hva det vil si å tape stort på fotballbanen. Den erfaringen deler han med Mjøndalen-trener Vegard Hansen. Derfor hadde de to noe å snakke om da Anton tirsdag intervjuet Hansen for skoleavisa på Øren skole i Drammen.

– Sånn som da vi tapte mot Bodø/Glimt, blir jeg litt lei meg og skuffa. Da er det ikke så gøy, svarer Hansen på spørsmålet om hvordan det er å være trener.

– Ja, dere tapte jo 5–1 mot Bodø/Glimt, mens vi tapte 14–5 mot Spabra, sier Anton.

– Nei, gjorde dere det? Det var enda verre, sier eliteserietreneren.

God fotballprat

Selv om intervjuet startet med følelsene rundt et stortap, fikk de to seg en god fotballprat. De snakket om Mjøndalens overraskende opprykk til eliteserien, om hvordan det var for Vegard Hansen å spille fotball når han var åtte år, og om at Sepp Blatter trakk seg som FIFA-president.

Hør hele intervjuet her.

Hør hele intervjuet her.

I ettertid sier Vegard Hansen at han synes det var artig å bli intervjuet av 8-åringen. Etter praten har Hansen sendt en tekstmelding og invitert Anton til å møte Mjøndalen-spillerne i garderoben før en kamp.