NRK Meny
Normal

6. plass for Isachsen

Sverre Isachsen endte på sjetteplass etter å ha krasjet med Nelson Piquet jr. i finalen i årets første løp i Global Rallycross søndag.

Isachsen

KNA Eiker-fører Sverre Isachsen er fornøyd med sesongstarten til tross for å ha kjørt i mål på en 6. plass.

Foto: Steinli, Jørgen / SCANPIX

Nordmannen kjørte solid fram til uhellet og fikk en brukbar sesongstart, men krasjen var selvsagt en liten gledesdreper.

– Dette var en god start på sesongen, men jeg er selvsagt ikke særlig fornøyd med behandlingen jeg fikk av Nelson Piquet. Etter min mening kjørte han for aggressivt, og det skulle ikke forundre meg om kjøringen hans får etterspill.

– Men det vil jo ikke hjelpe meg og resultatet mitt, sa Sverre Isachsen i en pressemelding etter løpet.

– Vi er konkurransedyktige

Isachsen debuterte med den nye Subaru Impreza-bilen i dette løpet, og han sa at han var svært fornøyd med bilen. Det var ikke den som hadde skylda for at han var uheldig og ikke fikk en mye bedre plassering.

– Bilen fungerte bra, så vi er konkurransedyktige. Jeg kom til finalen og lå lenge på tredjeplass, men mot slutten ble jeg altså påkjørt. Uansett ble det sjetteplass, og det lover godt for fortsettelsen av sesongen, sa føreren fra KNA Eiker.

Det var den tidligere formel 1-føreren Scott Speed som gikk til topps på Barbados. Det neste løpet i Global Rallycross skal kjøres i Austin i Texas 7. juni.