NRK Meny
Normal

Ut av radiorommet

Barnetimen for de minste vil dukke opp både på tivoli, en flyplass, på gårdstur og ute i skogen. I juli beveger Barnetimen seg ut av radiorommet for å lage ekte sommerradio.

Lucas på bagasjebåndet

Lucas på bagasjebåndet Barnetimen for de minste i uke 29.

Foto: Lars Berg Andersen / NRK

Hawaii

Nina, Ronak og bamsen Georg spiser selvlaget sukkerspinn

Nina, Ronak og bamsen Georg spiser selvlaget sukkerspinn i Barnetimen for de minste i uke 28.

Foto: Ellen Winnæss Ramstad / NRK

Hva skjer egentlig på en flyplass? I uke 27 i Barnetimen for de minste skal Kåre Magnus og kameraten Lucas til Hawaii. For å komme seg til Hawaii må de fly. Men hva skjer egentlig på en flyplass? Hvor blir det av bagasjen etter den har reist av gårde på samlebåndet, og hvorfor heter ikke flyene Gunnar eller Lise? Hvordan kan et fly fly, og hvordan blir man flyvertinne? Dette og mye, mye mer får du i Barnetimen for de minste i uke 27.

Tivoli

I uke 28 skal du få være med Ronak og Nina på tivoli. Der får du møte forheksede rom og mumier i spøkelseshuset, klissete, selvlagde sukkerspinn og ikke minst bratte berg og dalbaner og luftige karuseller.

Bondegården

Oliver og Karen synes ikke noe om griser som fiser!

Oliver og Karen synes ikke noe om griser som fiser! i Barnetimen for de minste i uke 29.

Foto: Mona Vetrhus / NRK

I uke 29 reiser Karen og Oliver for å se hva man kan gjøre på en gård om sommeren. De får ri på hest, lage blomsterkrans og mate lam, kalv og en minigris som fiser.

Ut i villmarka

I uke 30 reiser Kristoffer og Henrik ut i villmarken. Klarer de å overleve med å spise bare det de finner i naturen? Hva gjør de hvis de møter bjørn eller rev? Og hvem snorker høyest i det lille grønne teltet?

: Kristoffer og Henrik på tur

Kristoffer og Henrik på tur i Barnetimen for de minste i uke 30.

Foto: Øyvind Bækkevold

I tillegg til dette får du høre Roald Dahls Verdens største fersken, Hubert i musetrøbbel og ikke minst eventyrene om Hans og Grete, Rapunsel og Ulven og de syv geitekillingene i løpet av juli i Barnetimen for de minste.

Still radioen din inn på NRK P1 eller NRK Super mandag til fredag kl 1840.