NRK Meny
Normal

Ukas P2-artist

Lars Martin Myhre er Ukas P2-artist. Med lang fartstid som musiker og erfaring fra mange sammenhenger tar han lytterne med gjennom sin allsidige karriere.

Lars Martin Myhre er denne ukas P2-artist.
Foto: Cedric Archer

Visste du at "Noen ganger er det all right" startet som underholdningsinnslag blant trebåter i Risør? Den gjennoppsto som musikalsang med teatergruppe i Vestfold, før den fant sin endelige form og ble kåret til Norges hitlåt nr.1. Eller at en trekkspillmelodi fra Kapp Verde-øyene ble transformert til teatermusikk, og deretter smøg seg inn som tema i et orkesterverk, for så å stikke fram hodet i selskap med Odd Børretzens velkjente stemme?


Disse historiene, og mange flere, får du høre når Lars Martin Myhre er "Ukas P2-artist". Med lang fartstid som musiker og erfaring fra mange sammenhenger tar han lytterne med gjennom sin allsidige karriere.


Vi får høre storbandjazz og viser, film- og teatermusikk, verker for orkester, soloplater som egentlig ikke var planlagt som soloplater, og selvsagt eksempler fra samarbeidet med Odd Børretzen, som har gjort Lars Martin Myhres melodier til folkeeie i Norge.

"Ukas P2-artist" NRK P2
Mandag 23. april - fredag 27. april
Hver dag kl. 09.30 - 10.00.
Reprise kl. 19.00.

Programansvarlig: Sigbjørn Nedland