NRK Meny
Normal

Tett på fotballen

Følg eliteserien via NRK P1. Radiosporten er på plass på alle kamparenaer. I løpet av sekunder får du høre om alle mål - på alle baner.

Diego Silva og Alexander Mathiesen
Foto: Solum, Stian Lysberg / SCANPIX

Radiosporten er på plass med 4·4·2 Radiosporten i forbindelse med hver eneste serierunde i NRK P1. Radiosporten har reportere alle steder, veksler mellom arenaene, vektlegger alle dødballer og alle mål får du høre om i løpet av sekunder.

Raske vekslinger

Radiosporten satser stort på å følge seriefotballen. Radiosporten er på plass - overalt. 4-4-2 Radiosporten er en av de mest avanserte sendingene som blir produsert i NRK Radio. Fra kampene direkterapporteres det med høyt tempo og raske vekslinger mellom de ulike banene.

Fotballsendingene setter store krav til reporterne rundt omkring om å lese spillet på banen, slik at de kan være på lufta akkurat når det er mest spennende og helst når målene kommer.

Radiosportens Øystein Ingdahl

Radiosportens Øystein Ingdahl & Co følger fotballinnspurten.

Foto: Jon-Annar Fordal / NRK

Store krav settes også til de som styrer og syr sammen sendinga i Radiosportens studio i Oslo. Det er utviklet et spesielt godt samarbeid med teknikken. At det tekniske fungerer har alt å si i denne typen sending.

NRK P1 har lange og sterke tradisjoner med å følge norsk toppfotball. Fotball på radio er god radio.

Dede Anderson
Foto: Larsen, Håkon Mosvold / SCANPIX