NRK Meny

Stjerneklart om kjentfolk

Ingrid Espelid Hovig, Erlend Loe og Hans Tore Bjerkaas er blant de som kommer. Silje Marie Lien og Viggo Valle gjør det Stjerneklart om kjentfolk i NRK P1.

Ingrid Espelid Hovig
Foto: Poppe, Cornelius / SCANPIX

Artikkelen er flere år gammel.

Lytternes aktive medvirkning er et viktig element for Stjerneklart og det er hver mandsagskveld rikelig anledning til å stille ukas gjest  spørsmål.

Lien og Valle har i forkant som regel også vært i kontakt med venner og kolleger for å avdekke sider ved gjesten kanskje alle ikke er så godt kjent med.

- Gjennom to hele radiotimer har vi god tid til å komme nært innpå og bli godt kjent med den enkelte gjest. Dermed har vi god anledning til å tegne et klart og tydelig bilde av han eller hun som gjester NRK P1 den enkelte mandagskveld, sier Silje Marie Lien og Viggo Valle.

 

 

Erlend Loe
Foto: Fjeldstad, Knut / SCANPIX

Radiocomeback

Viggo Valle (52) tar med Stjerneklart et aldri så lite radiocomeback som programleder. Han har i en årrekke ledet radioklassikeren Påskelabyrinten men har ellers i året hatt andre oppgaver i NRK. Nå blir det radio på heltid og ved siden av Stjerneklart arbeider han med å tilrettelegge andaktene i radioen. Og påska 2008 lover han å være på plass med en ny Påskelabyrint. 

Silje Marie Lien (25) har de siste to årene vært å høre i P1-programmer som Balsam, Kveldsåpent, Norgesglasset og På Villspor. Som programleder i Stjerneklart blir hun en enda mer profilert P1-stemme.

Gjester framover

  • 28/5 - Forfatter Erlend Loe
  • 4/6 - Matmor Ingrid Espelid Hovig
  • 11/6 Kringkastingssjef Hans Tore Bjerkaas

 

 

 

 

Silje Marie Lien og Viggo Valle
Foto: Jon-Annar Fordal / NRK