Hopp til innhold

Stjerneklart om kjentfolk

Ingrid Espelid Hovig, Erlend Loe og Hans Tore Bjerkaas er blant de som kommer. Silje Marie Lien og Viggo Valle gjør det Stjerneklart om kjentfolk i NRK P1.

Ingrid Espelid Hovig
Foto: Poppe, Cornelius / SCANPIX

Lytternes aktive medvirkning er et viktig element for Stjerneklart og det er hver mandsagskveld rikelig anledning til å stille ukas gjest  spørsmål.

Lien og Valle har i forkant som regel også vært i kontakt med venner og kolleger for å avdekke sider ved gjesten kanskje alle ikke er så godt kjent med.

- Gjennom to hele radiotimer har vi god tid til å komme nært innpå og bli godt kjent med den enkelte gjest. Dermed har vi god anledning til å tegne et klart og tydelig bilde av han eller hun som gjester NRK P1 den enkelte mandagskveld, sier Silje Marie Lien og Viggo Valle.

 

 

Erlend Loe
Foto: Fjeldstad, Knut / SCANPIX

Radiocomeback

Viggo Valle (52) tar med Stjerneklart et aldri så lite radiocomeback som programleder. Han har i en årrekke ledet radioklassikeren Påskelabyrinten men har ellers i året hatt andre oppgaver i NRK. Nå blir det radio på heltid og ved siden av Stjerneklart arbeider han med å tilrettelegge andaktene i radioen. Og påska 2008 lover han å være på plass med en ny Påskelabyrint. 

Silje Marie Lien (25) har de siste to årene vært å høre i P1-programmer som Balsam, Kveldsåpent, Norgesglasset og På Villspor. Som programleder i Stjerneklart blir hun en enda mer profilert P1-stemme.

Gjester framover

  • 28/5 - Forfatter Erlend Loe
  • 4/6 - Matmor Ingrid Espelid Hovig
  • 11/6 Kringkastingssjef Hans Tore Bjerkaas

 

 

 

 

Silje Marie Lien og Viggo Valle
Foto: Jon-Annar Fordal / NRK