Hopp til innhold

Send historien her

Her kan du sende inn din historie til Postkort fra livet.

Ved innsendelsen av din historie samtykker du til at NRK vederlagsfritt kan presentere historien på Internett, og eventuelt også på radio eller TV. NRK forbeholder seg retten til å redigere innsendte historier før slik publisering.

NRK eller den NRK engasjerer gis rett til å bearbeide historien eller elementer av den for å lage en sangtekst. Sangen vil deretter bli innspilt, og spilt blant annet i forbindelse med Postkort fra Livet på NRKs kanaler. Innsenderen har ingen rettigheter til sangteksten.

De opplysningene du registrerer vil bli lagret i NRKs database, sammen med den historien du sender inn til Postkort fra livet. Opplysningene vil kun bli brukt for å kunne navngi deg som innsender av historien ved publisering av historien og for å eventuelt kunne komme i kontakt med deg i forbindelse med Postkort fra livet. Opplysningene vil ikke bli utlevert til andre, med mindre det er til underleverandører i forbindelse med drift og administrasjon av tjenesten. Ønsker du å sende inn et bilde til din historie, kan du gjøre det her: Send oss et bilde

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.