NRK Meny
Normal

Reiseradioen tråler Nordland

Innslag og reportasjer fra Nordlandt vil prege Reiseradioen i NRK P1 denne uka. Reporterne Ida Kjøstelsen og Ida Hartmann tråkler seg gjennom Nordland i løpet av uka og vil være på lufta fra nye steder hver eneste dag denne uka.

Ida Hartmann og Ida Kjøstelsen i Lofoten for Reiseradioen
Foto: NRK

Ida Hartmann og Ida Kjøstelsen i Lofoten for Reiseradioen

Ida Hartmann og Ida Kjøstelsen i Lofoten for Reiseradioen

Foto: NRK

- Det er kjempemorsomt å reise rundt med radiomikrofonen og kunne skildre stort og smått som vi møter i Reiseradioen, sier Ida Kjøstelsen.

Ida Hartmann tester tørrfisken for Reiseradioen

Ida Hartmann tester tørrfisken for Reiseradioen.

Foto: NRK

 

 

Tilpasser reiseruta

De to er svært interessert i å få tips om ting og tang som kan være aktuelt å presentere i radioen og tilpasser reiseruta ut fra hvilke tips de får om steder å besøke.

Om lag en million radiolyttere vil hver dag høre på de to Ida-ene når de hver dag melder seg fra nye steder i Nordland. – Ja, via Reiseradioen er det mulig å nå et utrolig stort publikum. Så de som har noe spennende på gang bør huske på muligheten til å nå ut til et stort publikum via Reiseradioen, sier Ida Kjøstelsen.

Stoppesteder

Tips til Reiseradioen kan du enten ringe inn på telefon 815 21 999, ved å sende en e-post til reiseradioen@nrk.no eller en SMS til 1987 med kodeord RR.

 

Tranøy fyr, Hamarøy i Nordland

Tranøy fyr på Hamarøy er kanskje et spennende sted å besøke for Reiseradio-reporterne denne uka. Eller har du et enda mer spennende reisemål å tipse dem om?

Foto: Haraldsen, Willy / Haraldsen, Willy