NRK Meny
Normal

Nyheter på alle plattformer

Med rundt 1200 medarbeidere på 50 steder i Norge og åtte i utlandet, er NRKs nyhetsorganisasjon landets største nyhets-produsent. NRK Vi leverer nyheter fra hele verden og der du bor - på alle plattformer - døgnet rundt.

NRKs nyhetstilbud på alle plattformer
Foto: NRK

Rundt 400 saker publiseres på nett hver dag.

Siste nytt, bakgrunnsstoff, kommentarer, analyser - på NRKs internettsider kan du holde deg oppdatert på det som skjer.

NRKs store nyhetsorganisasjon, med medarbeidere over hele Norge og i utlandet, presenterer oppdaterte nyheter i tekst, lyd, grafikk, video og bilder.

Nyhetsspiller, nettspiller
Foto: NRK

Best på multimedia

Nyhetstjenesten på NRK.no er blant de største nyhetsnettsidene i landet, og den største når det gjelder multimedia. 12 distriktskontor og en sentral nettredaksjonen på Marienlyst i Oslo lager distrikts-, innenriks-, utenriks- og økonominyheter fra hele Norge og resten av verden. I tillegg leverer NRKs korrespondenter jevnlige korrespondentbrev i tekst, lyd og video.

Multimedia: Løpende nyhetsdekning på nett i egen avspiller.

Interaktive medier

Nett-TV
Foto: NRK

Nettnyhetene produseres på Nyhetsdesken i Nyhetshuset på Marienlyst i Oslo. På samme desk lages også nyhetene på Tekst-TV, Alltid Nyheter og Dagsnytt, samt multimediainnslag i Nett-TV og SMS og MMS-nyheter. Nyhetene er også tilgjengelig på mobil, både som tekst, bilder, lyd og video.

Radio og TV

Nyhetsredaksjon radio og nyhetsredaksjon fjernsyn har ansvar for nyhetene i NRKs radio- og fjernsynskanaler, og lager programmer som Dagsnytt, Dagsnytt Atten, Dagsrevyen, RedaksjonEN og Standpunkt.

NRK Nettradio
Foto: NRK

Radiokanalen Alltid Nyheter sender nyheter døgnet rundt. Kanalen, samt alle andre nyhetssendingene i radio, er tilgjengelige i NRK Nettradio. Nyhetene på fjernsyn finner du i NRK Nett-TV. Enkeltinnslag og løpende nyhetsdekning finner du i Nyhetsspilleren, og sport i Sportsspilleren. Alle er tilgjengelig via en enkel nedtrekksmeny på toppen av alle nettsider..

Fagredaksjoner

Reporterne arbeider i fire fagredaksjoner: innenriksredaksjonen, utenriksredaksjonen, politisk redaksjon og økonomi- og næringslivsredaksjonen. Medarbeiderne i disse redaksjonene jobber på tvers av mediegrensene.

Der du bor

Langt fra alle nyhets- og aktualitetsprogrammer lages i Oslo. Norge i dag lages i Bergen, og Her og nå produseres på Tyholt i Trondheim. På distriktskontorene lages også regionale radio- og fjernsynsprogrammer, og lokale nyheter på Tekst-TV og nett.

Se lenker til venstre for full oversikt over nyhetstilbudet.