To nye radiokanaler

Nå kan du høre to nye radiokanaler fra NRK på DAB og nettradio.

Ryggsekker, reiseradio og godt humør
Foto: Nordby, Jan / Scanpix

Hør: NRK Gull

Hør: NRK Barn

 

NRK Gull

NRK Gull gir nytt liv til gamle programmer og i ønskeprogrammet ”Gyldne gjenhør” har lytterne en unik mulighet til å få sine radiofavoritter på lufta.

Kanalen sender klassiske underholdningsprogram fra Store Studio, prisbelønnede dokumentarer, folkekjære programledere, dramatisk radioteater, store norske stemmer fra kultur, politikk og sport, flere generasjoners opplevelsesradio fra inn- og utland og ikke minst de siste 70 års samfunnsdebatt i forskjellige former.

På nrk.no/gull/ finner du bl a oppdatert sendeskjema, artikler, bilder, lydklipp og mulighet til å ønske dine favorittprogram. Det kan du også gjøre ved å sende epost til gull@nrk.no  eller ringe Ønsketelefonen på 23 04 24 02.

NRK Barn

NRK Barn skal sende hørespill, fortellinger og musikk for barn døgnet rundt i NRKs nettradio og på DAB Digitalradio. Det blir programmer for de små barna mellom klokken 07.00 og 13.00 hver dag. Deretter blir det radio for de mellom 8 og 12 år frem til klokken16.30. Så blir det sending for de minste igjen frem til klokka 19.00. Om natten sendes alle de 12 barneradiotimene i reprise i NRKs Nettradio

Sendingene på NRK Barn er lagt opp slik at hørespill og opplesninger starter hver hele og halve time.