Mimrer mer enn gjerne

De kjente radiostemmene, de varme opplevelsene, den gode underholdningsmusikken og de morsomme radiostundene. Nostalgia er NRK P1s fremste mimreprogram.

Liv Rønneberg
Foto: Anne Liv Ekroll / NRK

Rolf Kirkvaag utenfor Radiohuset i 1958

Hør igjen radiolegenden Rolf Kirkvaag i Nostalgia.

Foto: Aktuell / SCANPIX

- Nostalgia er et underholdende radioprogram i beste P1-tradisjon, og om du er født i 1905 eller 1975 så vil Nostalgia kunne fange minner og drømmer du har i deg fra tidligere år, sier programleder Liv Rønneberg.

NRKs arkiver er innholdsrike og byr på overraskelser selv for dem som har lett lenge og grundig. Slik kan Nostalgia by på glimrende reportasjer fra 1936, gode revynumre fra 1940, 50 og 60-tallet, stemningsskapende visekunst, musikk fra de siste 80 årene og høreglimt fra "Dampradioen" og de direktesendte underholdningsprogrammene fra NRKs Store Studio.

Hør igjen klassikerne

Leif Juster.

Hør igjen revylegenden Leif Juster i Nostalgia.

Foto: Scanpix

- Programmet strekker seg i en underholdende tidslinje fra 1920 til 1990 med litt minus og pluss på hver side, sier Liv. Hver søndag mellom klokken 13:03 og 14:00 er hun på lufta. Da kan du gjenoppleve din egen tid gjennom høydepunkter fra underholdningsverdnen slik de er blitt presentert gjennom radio, platespiller, revy, kino og TV i generasjoner.

Liv tar gjerne i mot tips og reaksjoner til programmet.

- Jeg setter stor pris på tilbakemeldinger og ønsker fra lytterne. Det er til stor hjelp å vite hva lytterne setter pris på og gjerne kunne tenke seg å høre i Nostalgia, sier Liv Rønneberg i Nostalgia-studioet.

Send gjerne en e-post til nostalgia@nrk.no med det du kunne ønske deg å høre igjen.

Husk at du kan høre igjen de tre siste ukers Nostalgia via NRK Nettradio .

NRK P1 søndager kl 13:03.