NRK Meny
Normal

Merhaba!

Mange syns Tyrkia er et spennende reisemål ,men det kan være vanskelig med språket. Vi har tenkt å hjelpe litt.17 april har vi første sending i vårt innføringskurs i Tyrkisk, Merhaba.

Grand Bazaar, Istanbul

Grand Bazaar i Istanbul

Dette kurset kan hjelpe til å få bedre utbytte av et opphold i Tyrkia. Vi sender kurset er på 16 program hver tirsdag i NRK Gull. Kurset er beregnet på dem som ikke kan noe tyrkisk fra før. Det er også en innføring i det tyrkiske samfunnet, litt om landet, kulturen og de som bor der. Programserien er før sendt i 1998 og da ble det også laget Merhaba-kassetter og programhefte.


Innføringskurset i tyrkisk er laget av Banu Gürsaler Syvertsen, Bernt Brendemoen og Hege Jensen. Det er ikke bare i de siste årene at nordmenn har reist til Tyrkia. Knut Hamsun var en av mange nordmenn som har besøkt dette store landet på grensen mellom Europa og Asia, og i første programmet får høre litt av hans inntrykk av landet og de som bor der. Merhaba er altså et språkkurs, men det er også et kurs der vi kan lære litt om tyrkisk kultur og hvordan folk lever der.

Så skru på din DAB-radio eller nettradio hver tirsdag kl 09.30, 13.30, 17.30 eller 21.30 for å ta turen til Tyrkia.

God tur og lykke til med kurset!