Madrugada-konsert i P1

Madrugada spiller direkte i NRK P1 lørdag kveld. Søndag blir det mulig å ta del i høydepunkter fra årets Norwegian Wood.

Madrugada

Hør Madrugada direkte fra Norwegian Wood i NRK P1 lørdag kveld.

Foto: Larsen, Håkon Mosvold / SCANPIX

- Norwegian Wood satser vi stort på, sier musikksjef Per Ole Hagen i NRK P1. De aller fleste konsertene tar NRK opp noe lytterne av programposten P1-scenen vil kunne glede seg over i ukene og månedene framover.

NRK P1 beiter godt på sommerenes festivaler og aller mest på Norwegian Wood. - Bare på Norwegian Wood gjør vi 15 musikkopptak. Dette blir godbiter P1-lytterne kan ta del i framover, sier Per Ole Hagen.

Queens of the Stone Age, Foo Fighters, Alanis Morissette og Hellbillies er blant de store navnene på årets Norwegian Wood.

Via nrk.no vil det bli mulig å ta del i mange av konsertene på direktene. - Vi vil streame det meste på nrk.no. Musikkglade som ikke har anledning til å være i Frognerbadet i helga, har flere muligheter til å få med seg store deler av tilbudet likevel. Vi er svært så glade for å kunne tilby mye av det som skjer fra scenene på Norwegian via radio og nett, sier musikksjef Per Ole Hagen i NRK P1.

Norwegian Wood i radioen:

NRK P1 lørdag 14/6: Kl 21.03 P1-scenen spesial: Norwegian Wood - Madrugada.

NRK P1søndag 15/6: Kl 21.03 P1-scenen spesial: Høydepunkter fra festivalen.

Norwegian Wood på nrk.no:

Alt om Norwegian Wood på nrk.no