NRK Meny
Normal

Kjentfolk i Stjerneklart

Elisabeth Strand Mølster, Viggo Valle og Henriette Louise Krogness lar radiolytterne treffe kjentfolk i Stjerneklart.

Elisabeth Strand Mølster, Viggo Valle og Henriette Louise Krogness

Elisabeth Strand Mølster, Viggo Valle og Henriette Louise Krogness byr på møter med spennende mennesker i Stjerneklart i NRK P1.

Foto: Kim Erlandsen / NRK

De to lar lytterne bli enda bedre kjent med profilerte personer fra underholdning, kultur, poltikk, media og vitenskap. Gjennom to radiotimer hver mandagskveld tegner de et fyldig bilde av den enkelte ukes gjest. Her er noen av de vi møter denne sesongen:

- Vi har gjort avtaler med en rekke artister, forfattere, idrettsstjerner, politikere og annet kjentfolk om å komme til Stjerneklart slik at radiolytterne kan bli bedre kjent med dem, sier Viggo Valle .

Les: Stjerneklart sine nettsider

"Under huden"

Programlederene sier det er svært så lett å få folk til å stille opp. - Ja, vårt inntrykk er at folk liker både å stille opp i et program hvor de får snakke ut og tiden er romslig og at også de som lytter liker et program hvor intervjuobjektet har litt tid til disposisjon, fortsetter de.

Gjennom to radiotimer får lytterne god anledning til å bli godt kjent med den enkelte ukes gjest. Her får han eller hun anledning til å snakke ut. - Det har vært bortimot unisont både fra gjester og lyttere at de setter stor pris på et slikt radioprogram. Hos oss er ikke tempoet heseblesende og gjesten får snakke uten å bli avbrutt hver gang hun eller han trekker pusten, sier de.

Lytterne stiller spørsmål

Lytternes aktive medvirkning er et viktig element for "Stjerneklart" og det er fritt fram for å komme med sine egne spørsmål til den enkelte ukes gjest. Venner og kolleger trekkes ofte inn for å "avsløre" sider ved gjesten som kanskje ikke er så allment kjent.

– Vi vil avdekke både kjente og ukjente sider. Utfordre, sette han eller hun på prøve og la lytterne stille de spørsmål som gjesten kanskje ikke er så vant med å få, sier Elisabeth Strand Mølster.

Spørsmål til den enkelte ukes gjest kan sendes som en e-post til Stjerneklart@nrk.no eller som en melding til 1987 med kodeord "Stjerneklart"

Hvem vil du ha som gjest?

Elisabeth Strand Mølster, Viggo Valle og Henriette Louise Krogness tar gjerne i mot forslag om gjester til Stjerneklart.

Send en e-post om hun eller han du gjerne kunne ha tenkt deg som gjest. Også den e-posten kan du sende til Stjerneklart@nrk.no

Stjerneklart NRK P1 mandager kl 22.05. Reprise natt til lørdager kl 02.03.