NRK Meny
Normal

Kake uten genser

Are Kalvø og Else Michelet solgte i dag kakestykker til morgenfugler i NRK under mottoet «Kake uten genser».

 

Hallo i uken-redaksjonen
Foto: Magne Hansen / NRK

 

Landet er for tiden fullt av kakesalg og andre aktiviteter til inntekt for TV-aksjonen, og Are Kalvø og Else Michelet ville ikke være noe dårligere. Derfor solgte de kakestykker til morgenfugler i NRK under mottoet «Kake uten genser».

Kaker uten genser

«Hallo i uken»-redaksjonen hadde vært tidlig oppe og fristet med brownies, muffins og andre godsaker i radioresepsjonen i NRK i morges. 

– Kakestykkene koster minimum 20 kroner, men gir du 100 eller mer får du en t-skjorte på kjøpet. Derfor kaller vi det kake uten genser, sa kake- og «Hallo i uken»-general Else Michelet.

Are Kalvø var utnevnt til t-skjortemester.

Utfordrer andre satirikere

I løpet av det første kvarteret var det kommet inn en god del pengesedler, og redaksjonen håper de vil få inn like mange penger som forrige gang de tok på seg bakeforkleet for et godt formål.

- Forrige gang var det til inntekt for Redd Barna, og da fikk vi inn 3000 kroner, sa Michelet, mens flere og flere NRK-ere fikk i seg en søtsak på vei til kontoret.

Redaksjonen håper også deres engasjement sprer seg, både i NRK og til resten av landet.

–  Jeg oppfordrer alle andre satirikere til å gjøre det samme, oppfordret Are Kalvø, mens han delte ut en t-skjorte til Kultursjef Nita Kapoor.

 Vil du selv bidra til TV-aksjonen, kan du enten Gi penger her , eller Bli bøssebærer her!

Kake uten genser