NRK Meny
Normal

Inviterer til nyttårsfest!

Pent pyntet henholdsvis i dyp rød selskapskjole og mørk dress inviterer Camilla Tjønn Thingvoll og Eivind Motland til nyttårsfest i NRK P1.

Camilla Tjønn Thingvoll og Eivind Motland

Camilla Tjønn Thingvoll og Eivind Motland inviterer til nyttårsfest i NRK P1.

Foto: Jon-Annar Fordal / NRK

Helt fram til en halv time før midnatt vil de tilby godt selskap til alle som velger å skru på radioen på selveste nyttårsaften.

De starter med å slippe til kongen og deretter starter nyttårsfesten for alvor.

Film, musikk og danseband

- Vi skal bruke timene både til å se både tilbake og framover, sier Camilla Tjønn Thingvoll og Eivind Motland. De har alliert seg med NRK P1s plateanmeldere Atle Bredal og Per Ole Hagen om å se tilbake på musikkåret. NRKs filmmedarbeider Birger Vestmo oppsummerer filmåret og NRKs dansebandgeneral Erik Forfod tar for seg dansebandåret.

Tre store komikere

Skremmer'n

Trond Kirkvaag som døde i høst - minnes i NRK P1 nyttårsaften.

Foto: NRK

De vil også minnes tre store komikere som har gått bort i løpet av året. Trond Kirkvaag, Grethe Kausland og Arve Oppsahl er alle gått bort i løpet av året.

- Vi minnes disse tre storhetene i norsk teater- og revyliv ved å oppsummere en del av de ting de har stått bak gjennom en rekke klipp fra NRKs arkiver, forteller de to.

Gode råd for dyr som ofte opplever nyttårsaften som et lite mareritt har de også tenkt å servere. - Vi skal hjelpe både hunder, fisker og fugler som har vansker med å komme seg gjennom årets siste dag, sier Camilla og Eivind.

Jonas Gahr Støre stikker innom

Overraskelser har de også på lur. Blant annet har de fått flere kjentfolk til å se inn i framtida med et lite skråblikk. Utenriksminister Jonas Gahr Støre er også blant gjestene som har lovt å stikke innom og dele noen ord og tanker med P1-lytterne.

- Så blir det selvsagt masse musikk. All den musikken folk forventer å høre nyttårsaften og masse, masse mer. Vi lover fest og god stemning for alle som skrur på radioen, sier Camilla Tjønn Thingvoll og Eivind Motland.

NRK P1 Nyttårsaften kl 19.03: Nyttårsfest.

Programledere: Eivind Motland og Camilla Tjønn Thingvoll.

 

Camilla Tjønn Thingvoll og Eivind Motland

- Vi lover fest og god stemning for alle som skrur på radioen nyttårsaften, sier Camilla Tjønn Thingvoll og Eivind Motland.

Foto: Jon-Annar Fordal / NRK