Geir Haarde smilte og lo

Islands statsminister kom brått i strålende humør. Han viste nye sider av seg selv på norsk fjernsyn, med litt hjelp fra Kari Slaatsveen!

Geir Haarde med Kari Slaatsveens munn

Islands kriserammede statsminister viste en helt ny side av seg selv under et intervju via satelitt med Løvebakkens Øystein Bache. Den hardt prøvede sagastatsministeren har sagt ja til å stå på Rødt Partis valglister til neste år og det spekuleres nå i om dette er et tegn på at han tror den Islandske sivilisasjonen vil kollapse og leter etter en utvei, eller om det rett og slett skyldes en mer klassisk begeistring for Kari Slaatsveens (RP) rosenrøde lepper.

Kari Slaatsveen (RP)

-Vi er bare gode venner...

Foto: Ekroll, Anne Liv / Anne Liv Ekroll, NRK

Kari Slaatsveen hevder på sin side at hun og Haarde er gode venner, men ikke noe mer enn det. Hun opplyser videre at hun føler at hun og Haarde snakker samme språk, men dette bestrides av ledende språkforskere. Haarde har som kjent norske aner, men ingen av dem er særlig villige til å låne ham penger.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Uberørt av krisen

Det Blå Partiet hevder seg smilende uberørt av den pågående finanskrisen, med et papirtap på et par skarve milliarder for Espen Beranek Holms del og en relativt komfortabel konkurskarantene for den kyniske investoren Jan Paul Brekke. ”Jeg har aldri opplevd en konkurskarantene komme mer beleilig” stråler Brekke ”Nå kan jeg jo bare lene meg tilbake og kaste glass og flasker rundt meg på Odeon, mens alle andre bakser med finansene”

Kone ble griserik

Brekkes kone ble plutselig griserik like før investorens 36 selskaper toget inn i skifteretten og DBPs gladgutt har til salt i grøten. ”Og elskerinna mi er ikke fattig, hun heller!” hoier Brekke og tar et godt tak rundt au-pairen ”Joy” som ledsager ham i baren på Odeon.

Jan Paul Brekke

-Har ALDRI opplevd en konkurskarantene komme mer beleilig!

Foto: Ekroll, Anne Liv / Anne Liv Ekroll, NRK

Røde tall i Rødt Parti

Rødt Parti hanskes med den pågående krisen på sin måte, etter å ha tapt partikassen, kassakreditten, pensjonsfondet, fremtidige kraftinntekter og inntektene fra de siste 10 års vinlotterier på investeringer i Islandske hedgefond. ”Hos oss går det mye i bønn og samling av tomflasker” fremholder en sliten,men optismistisk Pernille Sørensen (RP). Selv bor hun for tiden i telt i rundkjøringen på Bislett. ”Det er ikke så ille som jeg trodde”, smiler hun ”Litt bråkete kanskje, men veldig sentralt, da...”