Hopp til innhold

Gylne gjenhør

Har du et radiominne du ønsker å høre igjen? I vår nyproduserte programserie "Gylne gjenhør" kan ønsket bli oppfylt! Vi sender et halvtimes program hver mandag, der vi bestreber oss på å tilfredsstille lytternes reprisebehov!

Fra den aller første filminnspillingen av Stompa & Co

Lytterne vil gjerne høre mer Stompa

Foto: Aaserud, Ivar / SCANPIX

Vi får nemlig stadig inn e-poster og telefoner til redaksjonen med ønsker om å høre igjen stemmer, programmer og musikk fra NRKs lange historie. I "Gylne gjenhør" har du muligheten til å få høre favorittene dine om igjen.

Her er et lite knippe eksempler på hva lytterne vil høre:

”Edmund Bakken, på reise med motorsykkel til de andalusiske sletter. En kanon fortelling, som jeg fikk med meg som guttunge i feriene på hytta. Kan dere sende denne i reprise ville det vært flott, skriver en lytter”.

”Radiominnet jeg vil høre er et program om artisten Radka Toneff. I høst er det 30 år siden hun døde, og det hadde vært passende å sende om igjen dokumentaren ”Set it Free” fra 1997”.

”Lyttet til NRK Gull i påsken og ble gledelig overrasket da jeg fikk et gjenhør med en gammel episode av Stompa & Co. Mer av det! Jeg kommer alltid i godt humør når jeg hører Stompa!”

”Jeg husker at jeg hørte et radioprogram i bilen min en lørdag på slutten av 80-tallet om Vera Lynn. Det hadde vært veldig gøy å få høre det på nytt!”

”Mer fra ”Hallo i Uken”!

Dette var bare noen ytterst få av mange lytterønsker, men vi tar gjerne imot flere. Ring til oss på telefonsvareren 23 04 24 02, eller send en epost til gull@nrk.no
I Gylne gjenhør kan vi naturligvis bare bringe korte smakebiter av lengre programmer, men vi kan også sette opp programmer du ønsker å høre i sin helhet i andre flater på NRK Gulls sendeskjema.

Hør Gylne gjenhør på NRK Gull hver mandag! Sendetidspunktene er 03.30, 7.30, 11.30, 15.30, 19.30 og 23.30 med reprise påfølgende søndag kl 23.30