Gullfiskboller og monsterskoger

Alt fra musikalske gullfiskboller til de dype monsterskoger i Barnetimen for de minste i NRK P1 denne uka. 

Monsteret - Barnetimen for de minste
Foto: NRK

Monsteret - Barnetimen for de minste

Fy flate, så sultent Monsteret er om dagen!

Foto: NRK

Mandag er DJ Amanda på åtte igjen klar med Fiskoteket i Barnetimen. Og jaggu blir det dramatikk i bollen denne mandagen Drømmedama-fisken er nervøs som bare det, og synger fra bolla for å imponere så hu slipper å bli stemt ut. Men må hu ned i do? Og hvem vinner og får meitemarkkake? Vent og hør!

Med Margrethe over motorveien

På tirsdag står Margrethe på feil side av motorveien, og MÅ finne et fotgjengerfelt for å komme seg til Radiorommet på andre sida. Det er mørkt og heldigvis har hun på seg refleks. På leiting etter fotgjengerfeltet lærer både du og hun masse om trafikk og hører noen fine sanger. Og da fotgjengerfeltet endelig viser seg, tar vi et dypdykk ned i det gjennom den nyeste Stripa-reportasjen. Anne og

Barne-TVs Margrethe Røed

Tirsdag prøver Margrethe å finne ut hvordan hun skal komme seg over motorveien i Barnetimen for de minste.

Foto: Anne Liv Ekroll / NRK

Alva finner ut det meste om disse stripene som går tvers over veien her og der. Men om Margrethe kommer fra til Radiorommet til slutt, det gjenstår å høre.

På onsdag er Solveig glad og fornøyd. Hu skal nemlig starte bandet Stargirl sammen med Nina og Emily. Problemet er bare at Solveig vil spille fiolin, og synes at de to jentene egentlig bare kan stå langt i bakgrunnen og kore. Dette gjør jentene litt sure, og de går for å hente forsterkninger. Hva de henter, og hvorfor denne sendinga blir stappfull av gode sanger og fin musikk, hører du i Barnetimen på onsdag.

Monstermatdag torsdag

Torsdag er Monstermatdag. Og fy flate, så sultent Monsteret er om dagen! Det ligger i hælene på Rolf Magnus og Kåre Magnus hele veien, men til tross for dette lager både Bråkebeveren, Politimester Skogmus og Den Gale Professoren trøbbel og morsomheter underveis. Gråt, latter og til og med en illsint trønderbever venter deg som hører på. Det spørs bare om noen ikke blir spist denne torsdagen…

Fredag er musikkdag! Og derfor kommer sjølveste den store, lille Disko-Dorris på besøk til Kristoffer igjen. Og denne dagen er det musikk framført av dyr som opptar den rulleskøyteglade dama mest. Gjør deg klar for torskereggea, gale kuer, piruetter, syngende papegøyer og en innføring i banjoens historie. Opp og dans!

Lukk øya, len deg tilbake og kos deg med Barnetimen.

Barnetimen for de minste i NRK P1 hver dag kl 18.40 - 19.00.