Gud helbreder

Ruxandra Raudøy fikk sjokk da ektemannen Askjell fikk diagnosen lymfekreft for ett år siden. Gudstroen min var det eneste håpet jeg hadde da han ble syk.

To lys
Foto: NRK

– Jeg ba til Gud om at mannen min måtte bli frisk sier Ruxandra Raudøy. I dag er ektemannen Askjell friskmeldt.

- Jeg var så lykkelig da jeg fikk beskjeden om at legen ikke hadde funnet mer kreft i kroppen til mannen min under operasjonen ved St. Olavs hospital. Det var som et mirakel, og jeg takket Gud. På forhånd hadde legen sagt ifra om om at vi måtte være forberedt på at kreften hadde spredd seg. Jeg opplever at Gud har helbredet ham, sier Ruxandra Raudøy, som opprinnelig kommer fra Romania. Hun møtte mannen sin på en kongress i USA. I dag bor ekteparet i Volda.

- Gudstroen min var det eneste håpet jeg hadde da mannen min var alvorlig syk. Uten håp er det ikke noe liv, sier Ruxandra Raudøy. Ektemannen Askjell sier det betydde mye for ham at kona ba for ham da han var syk.

- I ”Ord for dagen” klokka 07.55 møter du Jathushiga Bridget Rajah. Jathushiga kommer fra en hinduistisk familie, og forteller om morens reaksjon da hun som 13-åring kom hjem for å fortelle at hun hadde blitt en kristen.

Under samme himmel, lørdag 11. Oktober klokka 07.35 i NRK P 1.