NRK Meny
Normal

Are og Odin og HC til Reiseradioen

Sommer, sol og Reiseradioen nærmer seg. HC Andersen (bildet) og Are og Odin blir blant programlederne.

HC Andersen
Foto: Bjørn Opsahl / NRK

Are og Odin la ikke skjul på at drømmen var å avansere til å bli programledere for selveste Reiseradioen i NRK P1 da de herjet som verst på P3. I sommer slipper de løs og drømmen om å boltre seg på Norges største radiokanal går i oppfyllelse når de nå gjør comeback  i radioen.

- Vi tror Are og Odin vil passe svært godt som programledere i Reiseradioen og er svært glade for å ha de med, sier Reiseradiosjef Wilhelm Haagensli.

HC med radiocomeback

HC Andersen gjør også radiocomeback i Reiseradioen i sommer. Også han har fortid i P3, men har senere også vært på TV og gjort mye annet. Nå er han tilbake foran radiomikrofonen.

- Også HC er vi svært glade for å ha med. Han er radiomann til fingerspissene og det har nok klødd litt for HC for å slippe til i radiostudio igjen. Det får han rikelig anledning til i Reiseradioen i sommer.

Også resten av programlederne til årets Reiseradio er i ferd med å komme på plass, uten at Haagensli har flere navn å komme med akkurat nå.

Lørdag 9. juni går årets første sending på lufta. Deretter vil Reiseradioen spre sommer og sol uansett vær fra landsende til landsende gjennom hele sommeren.

 

Are og Odin
Foto: Falch, Knut / SCANPIX