Normal

En utstrakt hånd

Vi har også denne søndagen åpnet nye salmebrev. Siden januar er det kommet inn ca. 500 salmeønsker, og vi har rukket å bruke 120 av disse.

Artur Erikson
Foto: Platecover

Innslaget med salmenøtta gjer at ein går og nynner og tenkjer på salmar så å seia heile veka. Dette er ein pedagogisk genistrek for å gjera folk medvitne om salmeskatten vår.

Slik skriver en takknemlig lytter til ”Salmer til alle tider”. Likevel tar vi en aldri så liten pause med salmenøtta. På grunn av tidlig ferieavvikling er vi tilbake søndag 18. mai. Inntil da er det bare å nynne på allerede løste salmenøtter.

Mange skriver
Vi har også denne søndagen åpnet nye salmebrev, og det er mange å velge mellom. Siden januar er det kommet inn ca. 500 salmeønsker, og vi har rukket å bruke 120 av disse. I kveld er salmeordene som en utstrakt hånd inn i en vanskelig livssituasjon. Det skal handle om omsorg, Guds omsorg.

Disse salmene får du høre:

Elias Akselsen
Foto: NRK

Milde Jesus (Reflex), Vær sterk min sjel (Sverre Moe), Jeg er svak som et siv (Elias Akselsen), Velt alle dine veie (Sigvart Dagsland), Någonstans blant alle skuggorna (Artur Erikson), Aftensuk (Bodø domkor) og Så ta da mine hender (Marit Carlsen).

Også denne gang blir programmet avsluttet med ”Velsigning” sunget av Bodil Arnesen.

Vil du skrive e-post til oss, klikk her .

Salmenøtta er tilbake søndag 18. mai!