NRKMeny
 1. Nyhetsmeldinger

 2. Skatt og avgifter

  Anklager regjering for avtalebrot

  Samtlege brus- og drikkevareprodusentar legg folkehelsesamarbeidet på is etter at regjeringa auka avgiftene på brus og vatn med smak med over 40 prosent. Dette er avtalebrot, meiner drikkevareprodusentane.

 3. Vei åpnet for trafikk

  Drangeidtunnelen på E39 i Flekkefjord er åpnet for trafikk igjen. Tunnelen ble stengt etter en front mot front-ulykke tidligere i kveld.

 4. Angrep på moské i Sinai i Egypt

  Egypt lover hevn for terrorangrep

  Egypts president Siri lovet fredag hevn i en tale til nasjonen etter angrepet på en sufi-moske i Bir Al-Abd i Nord-Sinai fredag. Ikke-navngitte kilder sier til avisa Al-Ahram at en militæroperasjon er igang for å «eliminere» terroristene.

 5. Anklager om sextrakassering

  – Trakassering hindrer reell debatt

  Stortingsrepresentant Jette Christensen (Ap) sier at forsøk på sextrakassering ødelegger for en reell debatt og hindrer henne i å gjøre jobben. Hun er ikke enig med Aftenposten-kommentator Joacim Lund som sier #MeToo-debatten er blitt «for streng».

 6. Avtaler slåsskamper i skoletida

  Ukentlig blir det arrangert slåsskamper mellom ungdommer i Kristiansand. Slåsskampene som blir filmet og publisert i sosiale medier bekymrer både politi og skoleledelse.

  ARTIKKEL

  Ungdommer avtaler slåsskamper i skoletida

 7. Sirkustiger rømte i Paris, skutt

  En tiger som rømte fra et sirkus i Paris fredag, ble skutt og drept av sirkusets personale, melder AFP. Tigeren var på rømmen i Paris' 15. arrondissement, og det førte til trafikkproblemer før tigeren ble «nøytralisert».

 8. Anklager om sextrakassering

  Ohly er uønsket i Vänsterpartiet

  Det svenske Vänsterpartiets tidligere partileder, Lars Ohly, er ikke lenger velkommen på partiets arrangementer, sier partiets sekretær Hanna Gedin til SVT. Ohly har vedgått at han «har vært alfor nærgående» mot en kvinne som politianmeldte ham.

 9. Oxford Circus evakuert

  Avblåser politiaksjon i London

  Politiet i London har avblåst aksjonen ved Oxford Circus og sier at publikum nå trygt kan forlate området. Det er ikke funnet skadde eller spor etter skyting i området.

 10. Oxford Circus evakuert

  Oxford Circus gjenåpnet

  Oxford Circus undergrunnsstasjon er gjenåpnet. Det som mange fryktet kunne være en terrorhendelse, ser ikke ut til å være det. En kvinne har fått lettere skader, men ingen spor etter skyting er funnet, melder Londons transportpoliti.

 11. Oxford Circus evakuert

  Ikke tegn på skudd på Oxford Circus

  Politiet i London melder at de ikke har funnet tegn på at det er avfyrt skudd inne på undergrunnsstasjonen Oxford Circus. Stasjonen er evakuert og publikum blir bedt om å rømme området mens politiet gjennomsøker stasjonen.

 12. Se flere meldinger