NRKMeny
 1. Nyhetsmeldinger

 2. Donald Trumps presidentperiode

  Trump stopper ikke Kennedy-info

  President Donald Trump varsler at han vil gi grønt lys til offentliggjøringen av tusenvis av dokumenter om drapet på president John F. Kennedy. Nasjonalarkivet skal frigi dokumentene neste uke, og Trump melder på Twitter at han ikke vil stoppe dem.

 3. Uro i Afghanistan

  15 drept i selvmordsangrep i Kabul

  15 rekrutter i den afghanske hæren er drept i et selvmordsangrep i Kabul, opplyser forsvarsdepartementet i landet. Selvmordsbomberen skal ha angrepet en minibuss på vei fra militærakademiet i byen, melder nyhetsbyrået AFP.

 4. Uro i Egypt

  54 drept i kamper i Egypt

  Antallet egyptiske politifolk og soldater som er drept i skuddveksling med militante islamister sørvest for Kairo fredag har steget til 54, opplyser sikkerhetskilder i landet, ifølge nyhetsbyrået AP. Sikkerhetsstyrkene slo til mot opprørere i Giza.

 5. Borgerkrigen i Syria

  – Raqqa-erobring ikke viktig

  De USA-støttede opprørernes erobring av Raqqa i Syria fra IS hadde liten strategisk betydning, sier Syria-eksperten Fabrice Balanche ved Stanford University. Han viser til at oljeforekomstene i Deir al-Zor-provinsen er mye viktigere, skriver AFP.

 6. Norsk økonomi

  Norge ikke en stor sjøfartsnasjon

  Det danske rederiforbundet – Danske Rederier – har satt sammen en liste over verdens ti største sjøfartsnasjoner, målt i bruttotonn. På toppen troner Hellas, fulgt av Japan og Kina. Norge er ikke med på listen, melder NTB.

 7. Jakter fortsatt på pizzaraner

  Ranet skjedde inne på Domino's pizza i Nydalen i Oslo ved 11-tiden lørdag. En mann tvang en ansatt inn på bakrommet. Han truet med pistol og krevde å få adgang til safen. Deretter stakk han fra stedet i en av restaurantens biler.

  ARTIKKEL

  Ranet restaurant og forsvant i pizzabil

 8. Catalonias selvstendighetskamp

  Katalansk leder taler 21.00

  Catalonias leder Carles Puigdemont vil tale klokken 21.00 norsk tid. Det er knyttet stor spenning til hvordan han vil reagere på at statsminister Rajoy i dag sa han vil fjerne toppolitikere i Catalonia og holde nyvalg i regionen.

 9. Student omkom etter fallulykke

  En student i Tromsø omkom fredag etter å ha falt flere hundre meter ned en fjellside i Lofoten. Det er den andre dødsulykken på to dager i området.

 10. Catalonias selvstendighetskamp

  Oppløser regjeringen i Catalonia

  Statsminister Mariano Rajoy sier Catalonia skal beholde selvstyret i fremtiden, men vil først fjerne den nåværende regjeringen i regionen. Han sier det skal holdes nyvalg i Catalonia i løpet av seks måneder.

  ARTIKKEL

  Avsetter Catalonias president

 11. Knivangrep i München

  Politiet: Har pågrepet knivmistenkt

  Politiet i München sier de har pågrepet det de mener er gjerningsmannen som knivstakk fire personer. Politiet sier det nå ikke lenger er noen fare for innbyggerne. Tidligere på dagen ba de beboere i området holde seg innendørs.

 12. Se flere meldinger