NRKMeny
 1. Nyhetsmeldinger

 2. Person skadet etter utforkjøring

  Én person ble skadet i utforkjøringen på Kvæfjordeidet i Troms sent torsdag kveld. Skadeomfanget er uvisst, og årsaken til uhellet er heller ikke kjent, melder politiet klokken 03.15.

 3. Selskap går til sak mot TV 2

  PM International, som står bak vitaminpulveret Fitline, går til sak mot TV 2 etter at «Helsekontrollen» omtalte selskapet som et pyramideselskap, skriver Dagens Næringsliv. Programdirektør Jarle Nakken sier kanalen står inne for det som er publisert.

 4. Større vannlekkasje i Nydalen

  Oslo-politiet melder om en større vannlekkasje i Gjerdrums vei i Nydalen natt til fredag. Det er trolig en hovedvannledning som har røket, og flere bygg er berørt. 110-sentralen melder om mye vann i området. Oslo kommune er varslet.

 5. Ekstremværet «Ylva»

  Entreprenør sikrer løse gjenstander

  Flere løse gjenstander ved Idrettens hus i Narvik i Nordland er i ferd med å blåse av gårde som følge av «Ylva», melder politiet i 03.00-tiden natt til fredag. En entreprenør er varslet, og vil sikre de løse gjenstandene.

 6. Studenter syke etter eddik-stunt

  To bøtelagt etter eddikforgiftning

  To NTNU-studenter må betale 10.000 kroner hver i bot, etter at flere medstudenter måtte på sykehus etter å ha drukket eddik på foreningsfest i Trondheim 5. september. Det skriver Adresseavisen.

 7. Ekstremværet «Ylva»

  Politiet holder beredskapen oppe

  Operasjonsleder Steinar Gudmundsen i Troms politidistrikt sier til NRK at de natt til fredag ikke fått noen meldinger om hendelser eller ulykker i forbindelse med stormen «Ylva». – Men politiet holder beredskapen oppe, sier han.

 8. Ber Telenor skru ned nettprisen

  Myndighetene har undersøkt prisbetingelsene Telenor gir nettleietakere, og kommet fram til at de ender opp med negative marginer, skriver Dagens Næringsliv. Nasjonal kommunikasjonsmyndighet har sendt brev til Telenor med varsel om å redusere prisene.

 9. Borgerkrigen i Syria

  Syria sender delegasjon til Genève

  Syrias opposisjonsgrupper meldte tidlig fredag ​​lokal tid at de vil sende en samlet delegasjon til neste ukes fredssamtaler i Genève. Det melder AFP. Opposisjonsgruppene står samlet rundt kravet om at Syrias president Bashar al-Assad må gå av.

  ARTIKKEL

  Syria sender delegasjon til fredssamtaler i Genève

 10. Uskyldig løslatt etter 39 år

  70 år gamle Craig Coley fra California ble i 1978 pågrepet for drapet på kjæresten og stesønnen i Simi Valley. Onsdag slapp han ut av fengselet etter at DNA-prøver viste at han var uskyldig, melder CBS News. Politiet beskriver saken som «tragisk».

 11. Filippinene

  Duterte avslutter fredssamtaler

  President Rodrigo Duterte har avsluttet fredssamtalene med de kommunistiske opprørerne i Filippinene. Dette fordi opprørerne har deltatt i voldelige og fiendtlige handlinger samtidig som samtalene har pågått, skriver NTB.

 12. Se flere meldinger