NRKMeny
 1. Nyhetsmeldinger

 2. Norske Skog

  Færre norske eiere i Norske Skog

  Kriseløsningen for Norske Skog fører til at det norske eierskapet reduseres kraftig. Det gjør skogsnæringen bekymret. Dagens aksjonærer blir sittende igjen med kun 2 prosent av aksjene i selskapet om forslaget går gjennom, skriver Klassekampen.

 3. Jordskjelv utenfor New Zealand

  New Zealand ble i morgentimene rammet av et jordskjelv med styrke 6,1. Skjelvet hadde sitt sentrum sør for landet, ifølge den amerikanske geologiske overvåkingen USGS. Det er foreløpig uklart om hvor stor skade skjelvet har forårsaket, ifølge Ap.

 4. Nord-Koreas atomprogram

  USA vurderer å øke presset

  USA vurderer å skyte ned raketter som sendes opp fra Nord-Korea, uavhengig om de truer USA eller ikke, melder CNN. Tirsdag begynte Japan å utplassere enda et rakettforsvarssystem på øya Hokkaido.

 5. Nytt jordskjelv i Mexico

  140 døde i Mexico

  Antallet døde etter jordskjelvet i Mexico har nådd 140, ifølge AP. Tallet på døde har steget kraftig de siste timene. Myndighetene frykter at langt flere er begravd i rutinene etter sammenraste bygninger.

 6. Terror i Storbritannia

  Terror knyttes til nettpropaganda

  Storbritannia har flest visninger av jihadistisk propaganda på nett i Europa, ifølge en rapport. Propagandaen knyttes til flere av angrepene i landet i år. Rapporten er basert på en studie som har sett på hvilken trussel ekstremisme på nett utgjør.

 7. Donald Trumps presidentperiode

  Enige om skattekutt

  To av republikanske representanter i finanskomiteen sier til Reuters at de er enige om en budsjettavtale, som vil tillate skattekutt over en periode på ti år. President Donald Trump har lovet kraftige skattekutt i USA.

 8. Listhaug: Bosettingen går mye raske

  Det lave antallet flyktninger gjør at bosettingen går mye raskere enn før. Det sier Sylvi Listhaug (Frp) til Aftenposten. Ifølge Listhaug har kommunene bosatt rekordmange flyktninger og asylsøkere de siste årene. I fjor var tallet 15.300.

 9. Orkanen «Maria»

  «Maria» beveger seg mot Jomfruøyene

  Orkanen «Maria» beveger seg mot Jomfruøyene og Puerto Rico, og vil trolig fortsatt være en kraftig kategori 5-orkan når den treffer, melder AP. Ifølge The National Hurricane Center i Miami hadde orkanen en vindstyrke på 265 km/t tirsdag ettermiddag.

 10. Nytt jordskjelv i Mexico

  Over 100 døde i Mexico

  Dødstallet fortsetter å stige etter jordskjelvet i Mexico. Myndighetene bekrefter nå at over 119 mennesker har omkommet i flere delstater. Det er ventet at tallet på døde vil stige kraftig, fordi mange fortsatt trolig er begravd i ruinene.

 11. Nytt jordskjelv i Mexico

  Dødstallet i Mexico stiger

  Ifølge Ap skal en meksikansk guvernør ha opplyst at minst 61 personer er omkommet etter jordskjelvet. Det høyeste dødstallet hittil er i delstaten Morelos, hvor det foreløpig har blitt rapportert om 42 omkomne.

 12. Se flere meldinger