NRKMeny
 1. Nyhetsmeldinger

 2. Budsjettforhandlinger på Stortinget

  – Ambisjon å bli ferdig i natt

  Da de fire regjeringspartiene tok en kort pause i budsjettforhandlingene rundt klokken 02.30, var Nikolai Astrup (H) optimistisk: – Det er en ambisjon om å bli ferdig i løpet av natten. Det er noen ting som gjenstår, men jeg er optimist, sa Astrup.

 3. DNB

  DnB lanserer låne-robot

  For første gang har DnB innvilget lån uten at en menneskelig rådgiver har sett på søknaden, melder Dagens Næringsliv. Den nye teknologien ble først brukt til å la eksisterende kunder refinansiere, men nå er den også prøvd ut på helt nye kunder.

 4. Leteaksjon i Askim

  7-åring funnet omkommet

  Den sju år gamle gutten som ble meldt savnet i Askim tirsdag ettermiddag ble funnet død like etter midnatt. Pårørende er varslet, opplyser politiet.

 5. Leteaksjon i Askim

  Har satt inn dykkere i søket

  Dykkere fra Fredrikstad brannvesen er satt inn i søket etter den savnede 7-åringen i Askim, skriver Smaalenenes Avis. Dykkerne gjennomsøker dammen i Folkeparken. Ifølge politiet gjennomføres søket for å utelukke at gutten har falt i vannet.

 6. Budsjettforhandlinger på Stortinget

  Budsjettkameratene øyner målstreken

  De fire partiene på borgerlig mener det nærmer seg enighet om neste års statsbudsjett. Arbeidet fortsatte utover kvelden tirsdag for å få på plass en avtale. Partene møtes til nytt møte klokka 23.15.

  ARTIKKEL

  Budsjettkameratene skal være nær budsjettavtale

 7. AP: Overgrep ved koranskoler

  De ti siste årene er det rapportert om hundrevis av seksuelle overgrep mot elever ved Pakistans koranskoler, ifølge en undersøkelse gjort av nyhetsbyrået AP. Nyhetsbyrået baserer undersøkelsen på politidokumenter, samt intervjuer.

 8. Taxitjenesten Uber

  Uber utsatt for dataangrep

  Hackere har stjålet personlig informasjon som navn, e-postadresse og telefonnummer til 57 millioner Uber-kunder og sjåfører, melder Bloomberg. Dataangrepet skal ha skjedd i oktober 2016, og Uber skal ifølge avisa ha holdt dette hemmelig frem til nå.

  ARTIKKEL

  Uber skjulte dataangrep som avslørte informasjon om 57 millioner kunder

 9. Regjeringen i Libanon

  Hariri tilbake i Libanon

  Saad Hariri er tilbake i Beirut tre uker etter at han meldte sin avgang som statsminister i Libanon, melder Ap. Sjokkmeldingen om at han ville gå av som statsminister, skapte stor uro i Libanon.

  ARTIKKEL

  Hariri tilbake i Libanon for første gang etter sjokkavgangen

 10. Donald Trumps presidentperiode

  Trump stiller seg bak Moore

  President Donald Trump ser ikke ut til å bry seg om overgrepsanklagene mot republikaneren Roy Moore og stiller seg bak hans forsøk på å bli valgt til senator. – Vi trenger ingen liberal person der, en demokrat, sa Trump tirsdag.

 11. Russland og Europa

  Avhører russisk politiker

  Fransk politi har tatt den russiske politikeren Suleiman Kerimov inn til avhør i forbindelse med en etterforskning av skatteunndragelser, skriver NTB. Kerimov sitter i overhuset i den russiske nasjonalforsamlingen, ble tatt på flyplassen i Nice.

 12. Se flere meldinger