NRKMeny
 1. Nyhetsmeldinger

 2. Demning i Puerto Rico svikter

  De enorme nedbørsmengdene som kom med orkanen «Maria» har ført til at en demning nordvest på Puerto Rico er i ferd med å kollapse. Omtrent 70.000 mennesker som bor i områdene rundt demningen har blitt evakuert, ifølge AFP.

 3. Nord-Koreas atomprogram

  Mener Obama burde gjort noe med Kim

  På et folkemøte i Alabama fredag sa Donald Trump at Barack Obama burde ha gjort noe med «rakettmannen» for lenge siden. Vi kan ikke ha galninger på frifot som driver og skyter raketter i hytt og vær, sa Trump, og refererte til Kim Jong-un.

  ARTIKKEL

  Trump: Obama burde ha gjort noe med «rakettmannen» for lenge siden

 4. Presidentvalg i USA

  Valgmaskiner i USA forsøkt hacket

  Valgmaskiner i 21 delstater ble forsøkt hacket under presidentvalget i fjor, opplyser den amerikanske regjeringen ifølge AP. Delstatene det gjelder fikk først beskjed av myndighetene på fredag. Hvilke delstater det er snakk om er ikke offentliggjort.

 5. Russland og USA

  Lavrov skylder på Obama

  Russlands utenriksminister Sergej Lavrov mener det dårlige forholdet til USA skyldes Obama-administrasjonens «smålige» og «hevnlystne» handlinger. Lavrov mener forholdet fortsetter å svekkes som følge av «russofobisk hysteri», skriver NTB.

 6. Ulv i Norge

  Slettås-ulv skytes i Sverige

  Slettås-ulvene som i fjor drepte ni sauer og hunder i Norge, fikk leve. Svenske myndigheter har nå åpnet for skadefelling, etter at tre hunder har blitt drept av ulv fra Slettås-flokken i samme område nord for Stockholm. Det skriver Nationen.

 7. Nytt jordskjelv i Mexico

  Flere overlevende reddes ut

  Hittil er 115 mennesker reddet ut av ruinene etter det kraftige jordskjelvet i Mexico, melder AP. Ifølge politiet ble flere hentet ut fra restene av to bygninger i sentrum av Mexico by. Det skriver NTB. Dødstallet er oppjustert til 293.

 8. Rohingya-minoriteten i Myanmar

  Syv land vil møte FNs sikkerhetsråd

  Frankrike, Storbritannia, USA og fire andre land har bedt FNs sikkerhetsråd om et møte neste uke for å diskutere volden i Myanmar, melder AFP. Landene vil at generalsekretæren skal oppdatere rådet om den militære kampanjen mot Rohingya-muslimer.

 9. Slo til taxisjåfør i Oslo

  En taxisjåfør i Oslo skal ifølge politiet ha blitt slått av to menn. Hendelsen skjedde i sentrum natt til lørdag. Politiet er på stedet, og har kontroll på én mistenkt, opplyser de på Twitter.

 10. To kjørt til legevakt

  To personer er lettere skadet etter trafikkuhellet på E18 ved Holmen i Asker, opplyser politiet. De to blir kjørt til legevakt i ambulanse for kontroll.

 11. Ung mann falt i sjøen

  Like etter midnatt lørdag falt en 18 år gammel mann i sjøen fra en kai på Berg i Nordland. Det melder politiet ved 00.45-tiden natt til lørdag. Mannen, som skal ha ligget i vannet i cirka en time, er hentet opp og tatt hånd om av ambulansepersonell.

 12. Se flere meldinger

SAS endrer flyrute på grunn av nordkoreanske raketter