NRKMeny
 1. Nyhetsmeldinger

 2. Starter direkterute til Oslo

  Widerøe oppretter direkterute fra Namsos og Rørvik til Gardermoen i desember. Det skriver Namdalsavisa. Dette har vært et ønske fra både kommuner og næringsliv i Namdalen i flere år.

 3. Vil forhandle pris på Spinraza

  Helseforetakene ønsker å bruke en ny medisin til barn med den sjeldne muskel-sykdommen spinal muskelatrofi, men vil forhandle med leverandøren om en ny pris, som ligger på en million per dose. Beslutningsforum sier de har som prinsipp at når noen har begynt på en behandling skal kunne fortsette, og at det også gjelder i denne saken. Linnea (12) som har muskelsykdommen, og ni andre barn har vært med i et prøveprosjekt med den livsforlengende medisinen.

  ARTIKKEL

  Ønsker ny medisin, men vil ha lågare pris

 4. Selger Europris-aksjer for 56 mill.

  Orkla-hovedeier Stein Erik Hagen og familiens investeringsselskap fortsetter å selge seg ned i lavpriskjeden Europris, melder DN.no. Hagen og familien sitter nå igjen med aksjer for 61 millioner kroner, og er med det selskapets 27. største aksjonær.

 5. Uvær og trafikk på Sørlandet

  Nytt flom- og skredvarsel

  Mens vannivået så vidt er på vei tilbake etter helgens flom, varsler NVE ny flom- og jordskredfare i Aust-Agder, Telemark og Vestfold fra tirsdag. Da er det ventet opptil 70 millimeter regn i områdene. Varselet har foreløpig laveste varslingsnivå.

 6. Full priskrig på smågodt

  Flere dagligvarekjeder dumper prisen på smågodt inn mot halloween. Ifølge Nettavisen er prisen på smågodt på åtte dagligvarekjeder satt ned til rundt 8 kroner hektoet.

 7. 11 års fengsel for drap

  Den 53 år gamle mannen frå Skien, som har vore tiltalt for drap på sin eigen far, vart i dag dømt til 11 års fengsel. Drapet skjedde natt til 7. mars i fjor, da tiltalte slo faren med ei vektstong.

 8. Uvær og trafikk på Sørlandet

  Kloakk rett i elva

  Flommen i Aust-Agder har slått ut en pumpestasjon for kloakk i Tvedestrand. Noe av kloakken går rett i elva, og kommunen vet ikke når den kommer i drift igjen.

 9. Rohingya-minoriteten i Myanmar

  FN: – Massive behov for hjelp

  En rekke land og organisasjoner er mandag samlet i Genève for å skaffe til veie midler for å hjelpe hundretusener av rohingyaer som har flyktet fra Myanmar til Bangladesh. – Behovene er massive, sier FNs høykommissær for flyktninger Filippo Grandi.

 10. Uvær og trafikk på Sørlandet

  Bro kan kollapse

  Statens vegvesen frykter at broa på Fylkesvei 156 ved Stien i Froland, kan kollapse. Deler av det ene brokaret har rast ut. Broa er nå stengt.

 11. Terrorgruppen Den islamske stat (IS)

  SOHR: IS dreper sivile som hevn

  IS har tatt livet av 116 sivile som de anklaget for å ha samarbeidet med regimet i Syria, ifølge eksilgruppa SOHR. Likene er funnet i massegraver i Al-Qaryatain i Homs-provinsen etter at den ble gjenerobret av regjeringsstyrker tidligere i måneden.

 12. Se flere meldinger