NRKMeny
 1. Nyhetsmeldinger

 2. Ap mister 11,5 millioner neste år

  Ifølge Klassekampens beregninger må Arbeiderpartiet kutte 11,5 millioner kroner i året etter valgnederlaget. Det melder NTB. Partisekretær Kjersti Stenseng sier til Klassekampen at de må være sparsommelige med ressursbruk og aktivitet.

 3. Nord-Koreas atomprogram

  Ber land kutte bånd til Nord-Korea

  Japans utenriksminister Taro Kono ber alle land med diplomatiske og økonomiske bånd til Nord-Korea om å kutte disse. Dette for å legge så mye press på Nord-Korea som mulig, for å få landet til å avskaffe sine kjernevåpen, melder NTB.

 4. T-baneangrep i London

  London-politiet har løslatt mann

  Politiet i London har løslatt enda en av de seks mennene som har blitt pågrepet i forbindelse med T-baneangrepet forrige uke. Mannen, som er 48 år gammel, ble pågrepet i Newport i Wales onsdag. Fire andre er fortsatt fengslet.

 5. Mener EU politiserer nødhjelp

  Russland kritiserer EU for å politisere nødhjelp ved å holde igjen seks milliarder dollar lovet til Syria. Den russiske viseutenriksministeren Gennady Gatilov mener EU holder igjen pengene for å legge press på president Bashar al-Assad, skriver AFP.

 6. Rohingya-minoriteten i Myanmar

  Ba Myanmar opprette sikre soner

  Bangladeshs statsminister Sheikh Hasina ba Myanmar opprette sikre soner for rohingya-muslimer da hun talte i FNs hovedforsamling torsdag. Det melder AFP. Hasina ba også om at Myanmar finner en permanent løsning på konflikten i landet.

 7. Mann pågrepet for knivstikking

  Politiet har pågrepet en mann etter at en person ble knivstukket på Grønland i Oslo natt til fredag. Pågripelsen, som fant sted i sentrum, skjedde ifølge politiet uten dramatikk. Den pågrepne er i begynnelsen av 20-årene, skriver NTB.

 8. Russland og USA

  USA og Russland i militære møter

  Russland og USA har hatt møter for å unngå å bombe hverandre i Syria. Landene støtter ulike parter, og begge sider rykker stadig fram i Deir al-Zor-provinsen. Det er første gang de to landenes militære ledere møtes på denne måten.

  ARTIKKEL

  USA og Russland på hver sin side i kappløpet om syriske landområder

 9. Knivstikking på Grønland

  Flere politienheter har rykket ut til melding om knivstikking på Grønland i 04.00-tiden fredag. En person er tatt under behandling av ambulansepersonell på stedet. Fornærmede, som ikke skal være kritisk skadet, er kjørt til sykehus.

 10. Nord-Koreas atomprogram

  Vil teste kraftig hydrogenbombe

  Nord-Koreas utenriksminister skal ha sagt at landet vurderer å utføre «den kraftigste testen» av en hydrogenbombe i Stillehavet. Det skriver nyhetsbyrået Yonhap. Ri Yong-ho har ikke sagt noe om når den eventuelle testen vil bli utført.

 11. Konflikten i Ukraina

  Nato ber om russisk åpenhet

  NATO-sjef Stoltenberg oppfordret Russlands utenriksminister til mer åpenhet rundt situasjonen i Ukraina. I et møte i New York drøftet de risikoen ved militærøvelser. Nato ba Russland om å innfri Minsk-avtalen.

  ARTIKKEL

  Nato oppfordrer Russland om åpenhet om Ukraina

 12. Se flere meldinger