NRKMeny
 1. Nyhetsmeldinger

 2. Venstre fram på ny måling

  Venstre går fram et helt prosentpoeng til 4,8 prosent på Dagbladets novembermåling, utført av Ipsos MMI. Frp har en fremgang på 2,4 prosentpoeng til 15,9 prosent. Sp er målingens taper, og går tilbake 2,3 prosentpoeng til 8,6 prosent, skriver NTB.

 3. Maktskifte i Zimbabwe

  Ny president innsettes fredag

  I dag skal Emmerson Mnangagwa tas i ed som Zimbabwes nye president. Seremonien skal skje i den nasjonale idrettsarenaen i utkanten av hovedstaden Harare. Mnangagwa overtar etter den 93 år gamle Robert Mugabe, som styrte Zimbabwe i 37 år.

 4. Politiet: Omfattende skader på bygg

  Oslo vann og avløp melder klokken 03.45 at de har fått stengt av de aktuelle pumpene på stedet hvor det er en større vannlekkasje. Slik det fremstår nå har flere bygg fått omfattende vannskader, opplyser politiet.

  ARTIKKEL

  Stor vannlekkasje i Oslo – flere bygg berørt

 5. Person skadet etter utforkjøring

  Én person ble skadet i utforkjøringen på Kvæfjordeidet i Troms sent torsdag kveld. Skadeomfanget er uvisst, og årsaken til uhellet er heller ikke kjent, melder politiet klokken 03.15.

 6. Selskap går til sak mot TV 2

  PM International, som står bak vitaminpulveret Fitline, går til sak mot TV 2 etter at «Helsekontrollen» omtalte selskapet som et pyramideselskap, skriver Dagens Næringsliv. Programdirektør Jarle Nakken sier kanalen står inne for det som er publisert.

 7. Større vannlekkasje i Nydalen

  Oslo-politiet melder om en større vannlekkasje i Gjerdrums vei i Nydalen natt til fredag. Det er trolig en hovedvannledning som har røket, og flere bygg er berørt. 110-sentralen melder om mye vann i området. Oslo kommune er varslet.

 8. Ekstremværet «Ylva»

  Entreprenør sikrer løse gjenstander

  Flere løse gjenstander ved Idrettens hus i Narvik i Nordland er i ferd med å blåse av gårde som følge av «Ylva», melder politiet i 03.00-tiden natt til fredag. En entreprenør er varslet, og vil sikre de løse gjenstandene.

 9. Studenter syke etter eddik-stunt

  To bøtelagt etter eddikforgiftning

  To NTNU-studenter må betale 10.000 kroner hver i bot, etter at flere medstudenter måtte på sykehus etter å ha drukket eddik på foreningsfest i Trondheim 5. september. Det skriver Adresseavisen.

 10. Ekstremværet «Ylva»

  Politiet holder beredskapen oppe

  Operasjonsleder Steinar Gudmundsen i Troms politidistrikt sier til NRK at de natt til fredag ikke fått noen meldinger om hendelser eller ulykker i forbindelse med stormen «Ylva». – Men politiet holder beredskapen oppe, sier han.

 11. Ber Telenor skru ned nettprisen

  Myndighetene har undersøkt prisbetingelsene Telenor gir nettleietakere, og kommet fram til at de ender opp med negative marginer, skriver Dagens Næringsliv. Nasjonal kommunikasjonsmyndighet har sendt brev til Telenor med varsel om å redusere prisene.

 12. Se flere meldinger