NRKMeny
 1. Nyhetsmeldinger

 2. Venstre vurderer å gå i regjering

  Borgerlige partrier møtes kl. 19

  De parlamentariske lederne i Venstre og Kristelig Folkeparti skal klokken 19 møte statsminister Erna Solberg og Frp-leder Siv Jensen i statsministerboligen for å diskutere regjeringssamarbeid. Venstre har signalisert at de er interessert i samarbeid.

 3. Leila Bayat pisket i Iran

  Listhaug vil sjekke utsending

  Sylvi Listhaug skal nå undersøke saken der den iranske kvinnen Leila Bayat ble utsendt fra Norge. Kvinnen skal tirsdag ha fått 80 piskeslag i hjemlandet Iran.

 4. Konflikten i Ukraina

  Ukraina vil ha FN-soldater i øst

  Ukrainas president Petro Porosjenko sier at USA støtter ønsket om å utplassere fredsbevarende FN-soldater i konfliktområdet øst i landet og langs grensen mot Russland. Porosjenko sa dette etter å ha møtt den amerikanske presidenten i dag, melder Reuters.

 5. Nord-Koreas atomprogram

  Trump ber May presse Kim

  USAs president Donald Trump har bedt den britiske statsministeren Theresa May om å legge press på Nord-Korea for å få landet til å trappe ned sin atomvåpen-satsing, melder Reuters.

 6. Sier nei til flaggstangforbud

  Fylkesmannen i Oppland har bestemt at kommunale forbud mot flaggstenger på hytter må oppheves. Nord-Fron kommune i Gudbrandsdalen har fått beskjed om å fjerne flaggstangforbudet fra kommuneplanen, skriver Dølen.

 7. FNs generalforsamling 2017

  Sør-Korea vil hjelpe Nord-Korea

  Sør-Koreas president Moon-Jae-in sier i en tale i FNs hovedforsamling at landet ikke ønsker å se Nord-Korea bryte sammen. Han sier også at atomvåpenkonflikten med Nord-Korea må håndteres med stødig hånd, slik at ikke uheldige sammenstøt finner sted.

 8. Leila Bayat pisket i Iran

  Krever regjeringssvar om pisking

  Stortingsrepresentant Karin Andersen (SV) mener regjeringen må sørge for at Leila Bayat får kommer tilbake til Norge. Bayat søkte asyl i Norge, men ble sendt tilbake til Iran hvor hun ble pisket som straff.

  ARTIKKEL

  SV: Regjeringen må gripe inn etter piskingen av Bayat

 9. Presidentvalg i Kenya

  Kenya-valg utsatt til 26. oktober

  Omvalget til ny president i Kenya er utsatt til 26. oktober. Kommisjonen ønsker å ha mer tid til å fikse problemene som førte til at valget tidligere i år ble annullert.

 10. Borgerkrigen i Syria

  Sivile drept i luftangrep i Syria

  Ifølge en London-basert syrisk eksilgruppe har minst 22 sivile liv gått tapt etter luftangrep nordvest i Syria de siste 48 timene. Gruppen mener at jihadister med tilknytning til Al Qaida stod bak angrepene.

 11. Ulv i Norge

  Åpner for ny ulvejakt

  Det kan bli full ulvejakt i vinter likevel. Rovviltnemndene i Hedmark, Østfold, Oslo og Akershus vil at 36 ulver felles. Miljødirektoratet har tillatt lisensfelling i to revir, men venter til snøen kommer med sin endelige anbefaling.

  ARTIKKEL

  Åpner for at flere ulver kan felles

 12. Se flere meldinger