NRKMeny
 1. Nyhetsmeldinger

 2. Terrorgruppen Den islamske stat (IS)

  Irak innleder ny offensiv mot IS

  Den irakiske regjeringen har innledet en offensiv for å gjenerobre Hawija nord i landet. Byen er IS' siste urbane bastion i Irak. Offensiven ble innledet torsdag morgen lokal tid, opplyser Iraks statsminister Haider al-Abadi, ifølge AFP.

 3. Tusener anklages for hekseri

  Tusenvis av kvinner og barn blir torturert og drept som følge av anklager om utøvelse av heksekunst hvert eneste år, ifølge FNs menneskerettighetsråd (UNHRC). Problemet er spesielt utbredt i Afrika sør for Sahara, Stillehavet og India, ifølge FN.

 4. Irans atomprogram

  Tillerson ikke fornøyd med Iran

  USAs utenriksminister Rex Tillerson sier Iran «teknisk sett» overholder atomavtalen, men mener at de ikke lever opp til forventningene til formålet med avtalen, skriver NTB. USAs president Donald Trump sa tirsdag at avtalen er «en skam for USA».

 5. Kurdisk folkeavstemning

  Advarer mot kurdisk folkeavstemning

  USA sier de oppfordrer irakiske kurdere på det sterkeste til ikke å gjennomføre den planlagte folkeavstemningen om uavhengighet. Amerikanerne vil heller oppfordre til dialog og forhandlinger med myndighetene i landet, skriver Reuters.

 6. Leter etter hybelen til savnet mann

  Et bilde av hybelen er det siste livstegnet familien til savnede Ommund Veim Eikje har fått, skriver VG. Ommunds far er i Frankrike og leter etter hybelen som 22-åringen skal ha leid rett før han forsvant, men språkproblemer gjør arbeidet vanskelig.

 7. Rettssaken mot Eirik Jensen

  Cappelen vet ikke om han vil anke

  Gjermund Cappelen sier til Aftenposten at han ikke har bestemt seg for om han vil anke dommen på 15 års fengsel fra Oslo tingrett. I oktober må Cappelen møte i Asker og Bærum tingrett, for å få fastsatt endelig straff i saken.

 8. Det norske Forsvaret

  Vil ha flere omstridte traktorer

  Forsvaret innrømmet i Oslo tingrett tirsdag at produsenten Hesselberg burde blitt avvist fra anbudskonkurransen om å levere nye slepetraktorer som brukes til å trekke kampfly. Klassekampen skriver at Forsvaret likevel har bestilt flere traktorer.

 9. Moods of Norway

  Sier opp 200 ansatte

  Konkursen til Moods of Norway fører til at 200 ansatte må sies opp. Samtlige 18 butikker i landet holdes stengt torsdag, skriver Aftenbladet.

  ARTIKKEL

  200 mister jobben etter Moods of Norway-konkurs

 10. Orkanen «Maria»

  Treffer Den dominikanske republikk

  Orkanen «Maria» beveger seg sakte men sikkert vestover. USAs nasjonale orkansenter anslår at orkanen vil treffe nordøstkysten av Den dominikanske republikk torsdag ettermiddag norsk tid. Hittil er det bekreftet at «Maria» har krevd ni liv i Karibia.

 11. Kontroll på brann på Kyrksæterøra

  Brannvesenet har kontroll på brannen i en enebolig på Kyrksæterøra. Alle beboerne er ute av huset.

  ARTIKKEL

  Enebolig på Kyrksæterøra brant helt ned

 12. Se flere meldinger