NRKMeny
 1. Nyhetsmeldinger

 2. Demokratiprotester i Hongkong

  Hongkong-aktivist dømt til fengsel

  21 år gamle Joshua Wong ble onsdag dømt til tre måneders fengsel for lovbrudd i forbindelse med masseprotestene i Hongkong i 2014. Under rettshøringen erkjente Wong straffskyld, men sa i etterkant at han ikke angret på det han hadde gjort.

 3. Trafikk i Hedmark og Oppland

  Uavklarte og moderate skader

  To menn ble tirsdag kveld sendt til Ullevål sykehus med kritiske skader etter en frontkollisjon på riksvei 3 i Stange kommune. Natt til onsdag opplyser sykehuset at skadene er uavklarte for den ene og moderate for den andre, skriver NTB.

 4. Nord-Korea

  USA vil ha strengere kontroll

  USA og 19 allierte land er enige om strengere kontroll av farvannet utenfor Nord-Korea, opplyser den amerikanske utenriksministeren Rex Tillerson. Tiltaket skal hindre nordkoreanske forsøk på å unngå sanksjoner ved å smugle varer, skriver NTB.

  ARTIKKEL

  USA vil ha strengere kontroll av havområdene rundt Nord-Korea

 5. Paven møtte overgrepsofre i Chile

  Pave Frans ba om unnskyldning på vegne av kirken da han tirsdag traff chilenere som har blitt seksuelt misbrukt av katolske prester. Det skriver NTB. Det «strengt private» møtet skjedde under pavens besøk i Chiles hovedstad Santiago.

 6. Flyselskapet SAS

  SAS-piloter krever norsk styreleder

  De norske SAS-pilotene mener det er på tide med en norsk styreleder i flyselskapet, skriver Dagens Næringsliv. – Vi forventer at SAS lever opp til det skandinaviske navnet, sier Christian Laulund, som leder Norske SAS-flygeres forening, til avisen.

 7. Arbeidsledighet i Norge

  Studenter frykter arbeidsledighet

  50 prosent av norske studenter frykter å stå uten jobb etter fullførte studier, viser en undersøkelse gjennomført for Universitas og Norsk studentorganisasjon. Undersøkelsen er basert på nettintervjuer av et representativt utvalg på 1001 studenter.

 8. Sju savnet i skipskollisjon

  Offiserer siktet for uaktsomt drap

  To offiserer i den amerikanske marinen siktes for uaktsomt drap etter to skipskollisjoner som kostet 17 mennesker livet i fjor. Sju omkom da USS Fitzgerald kolliderte med et lasteskip, og ti omkom da USS John S. McCAin kolliderte med en oljetanker.

 9. Tidligere CIA-agent pågrepet

  En tidligere CIA-agent er pågrepet i USA, melder New York Times. Mannen mistenkes for å ha lekket navnene på flere amerikanske spioner og informanter til kinesiske myndigheter. Han skal ifølge avisen ha vært i søkelyset lenge.

 10. Zola-prisen til Sumaya Jirde Ali

  Den 20 år gamle samfunnsdebattanten Sumaya Jirde Ali fra Bodø er årets mottaker av Zola-prisen for sivilt mot, melder NTB. Ali ga i fjor ut diktsamlingen «Kvinner som hater menn», og har skrevet i blant annet Aftenposten, Dagsavisen og Klassekampen.

 11. Amedia lanserer NA+

  Amedias lokalaviser og sportsrettigheter er noe av det Nettavisen kan friste leserne med når de lanserer den digitale abonnementsutgaven NA+. Ifølge Dagens Næringsliv blir NA+ en nett- og mobilbasert dagsavis med seks utgaver i uken.

 12. Se flere meldinger