NRKMeny
 1. Nyhetsmeldinger

 2. Telenor og Vimpelcom

  Telenor fullfører nedsalget i Veon

  Telenor selger unna 90 millioner aksjer i selskapet Veon, tidligere kjent som Vimpelcom. Resten av aksjeposten skal brukes til å betale tilbake et obligasjonslån på én milliard dollar om to år, skriver Dagens Næringsliv.

 3. Nord-Korea og USA

  Kalte Trump-trusler for «bjeff»

  «Som å høre en hund bjeffe», sa Nord-Koreas utenriksminister Ri Yong-ho i et FN-møte, om Donald Trumps trusler om å ødelegge Nord-Korea. Det melder det sørkoreanske nyhetsbyrået Yonhap.

 4. Weiner kan få 2 års fengsel

  Den tidligere kongresspolitikeren Anthony Weiner er en fare for omgivelsene og bør dømmes til to års fengsel, sa påtalemyndigheten i New York onsdag, ifølge NTB. Weiner er anklaget for å ha bedt en 15-årig jente utføre seksuelle handlinger på nettet.

 5. Orkanen «Maria»

  «Maria» svekker seg

  Den voldsomme orkanen «Maria» er onsdag kveld nedgradert til kategori 2 av det amerikanske orkansenteret. Fortsatt er vinden kraftig, og skadene på Puerto Rico er omfattende. Orkanen er nå på vei nordover mot Den dominikanske republikk.

 6. Uro i Egypt

  Trump vil gi Egypt militær hjelp

  President Donald Trump sier han helt sikkert vil gjenoppta amerikanske militær bistand til Egypt, melder Reuters. Under Barack Obama ble hjelpen stanset med henvisning til Egypt brutale behandling av tilhengere av den avsatte president Morsi.

 7. Taxitjenesten Uber

  Uber fikk bot på 5 millioner

  Drosjetjenesten Uber har fått et forelegg på fem millioner kroner, fordelt på to selskaper, for ulovlig persontransport, skriver Dagbladet. Uber mener loven er uklar og nekter å godta boten. Dermed ender saken i retten.

 8. Posten

  Nye postregler forsinker aviser

  Fra nyttår kan papiravisene ha blitt flere dager gamle før de når ut til abonnentenes postkasser. – En «dødspille» for papiravisen, mener leder av Nordnorsk redaktørforening.

  ARTIKKEL

  Fra nyttår kan avisene ha blitt flere dager gamle før de når postkassen din

 9. Sarpsborg til cupfinalen

  Sarpsborg 08 er klar for cupfinalen i fotball etter å ha slått Vålerenga 3–0. dermed er Sarpsborg klare for cupfinalen for andre gang på tre sesonger.

  ARTIKKEL

  Sarpsborg herjet med Vålerenga – klare for cupfinale

 10. Catalonia vil løsrives fra Spania

  Tusener protesterer i Barcelona

  Tusener samlet seg i kveld foran finansdepartementet i den katalonske hovedstaden Barcelona i protest mot spanske myndigheter inngripen i den planlagte folkeavstemningen om løsrivelse. Den spanske regjeringen mener avstemningen er ulovlig.

 11. Orkanen «Maria»

  «Maria» har passert Puerto Rico

  Sentrum i orkanen «Maria» har passert nordvest for Puerto Rico og er på vei mot Den dominikanske republikk, hvor den er ventet å treffe i torsdag morgen norsk tid. Orkanen er nå nedgradert til styrke 3, og har en vindstyrke på 185 km/t.

 12. Se flere meldinger