NRKMeny
 1. Nyhetsmeldinger

 2. Donald Trumps presidentperiode

  New York Times topper Trump-kåring

  Donald Trump har annonsert vinnerne av sin «Fake News Awards». New York Times topper listen. Det var forrige uke Trump annonserte at han ville dele ut «årets mest uærlige og korrupte mediepriser».

  ARTIKKEL

  Her er vinnerne av Trumps «Fake News»-kåring

 3. Brann på Fornebu slukket

  Brannen på Fornebu er slukket, melder 110-sentralen i Oslo klokken 01.05. Én eldre kvinne er ifølge politiet alvorlig skadet, og to andre har fått i seg røyk.

  ARTIKKEL

  Eldre kvinne alvorlig skadet i brann

 4. Evakuerer leilighetskompleks

  Operasjonsleder Gjermund Stokkli sier til NRK at de jobber med å evakuere beboere ut fra leilighetskomplekset på Fornebu, hvor det brenner i en av leilighetene. Det bor totalt 54 personer i komplekset. Det er uvisst om det er flere skadde.

 5. Den israelsk-palestinske konflikten

  Palestiner drept i sammenstøt

  En palestinsk mann ble onsdag drept i sammenstøt med israelske styrker nord for den okkuperte Vestbredden, ifølge det palestinske helsedepartementet. Flere skal ha blitt skadet i sammenstøtet.

 6. Én skadet i brann på Fornebu

  Politiet i Oslo melder klokken 00.50 natt til torsdag om en brann i et leilighetskompleks i Oksenøyveien på Fornebu. Én er skadet, men politiet kan ikke si noe om alvorlighetsgrad. Alle nødetatene er på stedet, og brannvesenet er i gang med slukking.

 7. To pågrepet etter eksplosjon

  To menn i 20-årene er pågrepet etter eksplosjonen ved politihuset i Rosengård i Malmö onsdag kveld, melder Aftonbladet.

 8. Donald Trumps presidentperiode

  Bok om Trump blir TV-serie

  Michael Wollfs bok «Fire and Fury», som handler om livet i Det hvite hus etter at Donald Trump ble president, skal bli TV-serie. Det skriver NTB. Det er Endeavor Content som har kjøpt TV- og filmrettighetene til den kontroversielle boka.

 9. Flyselskapet SAS

  SAS kjøper Airbus-fly for 25 mrd.

  SAS er i sluttforhandlinger med Airbus i Frankrike om bestilling av 50 nye kort- og mellomdisransefly i Airbus A320neo-serien. Prislappen vil trolig ende mellom 25 og 30 milliarder kroner.

  ARTIKKEL

  SAS velger Airbus som nye fly

 10. USAs økonomi

  Dow Jones over 26.000 poeng

  Den amerikanske industriindeksen Dow Jones steg onsdag over 26.000 poeng for første gang. Det er ikke mer enn 13 dager siden indeksen passerte 25.0000 poeng, noe president Donald Trump tok æren for.

 11. Anklager om seksuell trakassering

  Ny etterforskning mot Kevin Spacey

  Britisk politi åpner ny etterforskning mot den amerikanske skuespilleren Kevin Spacey, skriver The Hollywood Reporter. Spacey er anklaget for overgrep av flere menn i både England og USA. Scotland Yard etterforsker tre saker fra Spaceys tid i London.

 12. Se flere meldinger