NRKMeny
 1. Nyhetsmeldinger

 2. Savnet argentinsk ubåt

  Ubåtforsvinning: Eksplosjon hørt

  Den argentinske marinen melder at et opptak inneholder en lyd som kan være en eksplosjon i området der en ubåt med 44 mennesker om bord forsvant. Ubåten har vært savnet i over en uke.

 3. Rwanda vil ta imot 30.000 migranter

  Rwanda vil ta imot rundt 30.000 migranter som har blitt utsatt for slavehandel av væpnede grupper i Libya. Kunngjøringen kommer etter en video som skal vise en auksjon der svarte menn blir solgt som landarbeidere for knapt 3.300 kroner.

 4. Savnet argentinsk ubåt

  Falsk alarm i ubåtsøk

  Gjenstanden som ble sett i sjøen nær området der en argentinske ubåten forsvant for en uke siden, viste seg ikke å være ubåten. Det opplyser en talskvinne fra USAs ambassade i Argentina, melder Reuters. Håpet om å finne de 44 om bord i live svinner.

 5. Statoil

  Statoil får starte omstridt boring

  Regjeringen gir tillatelse til å starte oljeboring i et gyteområde for tobisfisker i Nordsjøen, etter at en klagestorm fikk boringen utsatt. Det var Norges Fiskarlag, Fiskebåt, Pelagisk Forening, Naturvernforbundet og Bellona som klaget.

 6. Savnet argentinsk ubåt

  Gjenstand funnet der ubåt forsvant

  Et amerikansk militærfly har observert et objekt i sjøen nær området der den savnede argentinske ubåten forsvant for en uke siden, melder Reuters. Det er ikke kjent hva slags ting som er sett.

 7. Facebook

  Vil vise sporing av propaganda

  Facebook vil gjøre det mulig for brukere å se om de har fulgt eller likt innlegg fra falske, russiske profiler. Årsaken til at de lager funksjonen er informasjon om at Russland aktivt forsøkte å påvirke valget i USA i fjor via falske profiler.

 8. Ekstremværet «Ylva»

  E6 stengt nord for Majavatn

  Det er kaos i trafikken på E6 mellom Nord-Trøndelag og Nordland. Flere kjøretøy har kjørt seg fast og E6 er stengt. Vogntog på vei nordover anbefales å stoppe i Namsskogan frem til problemene har løst seg.

  ARTIKKEL

  Kraftig vind og snø fører til trafikkproblemer – E6 stengt

 9. Rettssaken mot Jensen og Cappelen

  Capplen/Jensen-saken opp i august

  Ankeforhandling i Jensen/Cappelen-saken er berammet til tirsdag 28. august 2018, og vil gå frem til 1. februar 2019, melder Borgarting lagmannsrett. Saken kommer til å gå som en lagrettesak, og skyldspørsmålet blir dermed avgjort av juryen.

 10. Norske Skog

  Norske Skog begjæres trolig konkurs

  Styret i Norske Skog skriver i en børsmelding at selskapet trolig vil begjæres konkurs, skriver E24.

 11. Se flere meldinger