Færre tog i rute

Vestfoldbanen mellom Tønsberg og Larvik vil få omfattende driftforstyrrelser de neste 6 årene.

Fakta

LYD OG VIDEO  Lyd Video

Hjelp | Mer lyd og video

ALT OM:

  • Reporter Knut Moberg orienterer  
  • Vestfold - Vestfoldbanen

Jernbaneverket gjennomfører et stort vedlikeholdsarbeide og da kan det ikke kjøres tog på strekningen om dagen.

Arbeidet de neste årene vil skje i perioden fra april til oktober. Pendlertogene blir ikke berørt.

Sju av ti i rute

Anleggsarbeidene på Vestfoldbanen og mellom Asker og Oslo har ført til at det bare er 7 av 10 tog på Vestfoldbanen i rute. Det særlig forsinkelser på ettermiddagstogene fra Oslo.

Arbeidet er det mest omfattende siden 1949 og skal gjøres hver sommer fra til 2009.

På dagtid kjøres passasjerer fra Sandefjord med buss til og fra Oslo.

Siste nytt

  • Problemer med Telenors mobilnett

    Telenor skal igjen ha problemer med mobilnettet over hele landet. På sine Facebook-sider skriver selskapet: – Mange har problemer med å ringe fra mobil til mobil og sende SMS. Det er usikkert hvor mange som er rammet og hvor langvarig feilen er.

  • «Villmannskjøring» på E18

    Politiet fikk melding om to biler som drev med «villmannskjøring» på E18 ved Kopstad. Begge ble stoppet av politiet. Bilførerne, menn på 26 og 21 år fra distriktet, har ifølge politiet historikk på trafikale forhold og kjørte uten gyldige førerkort. Juristen besluttet derfor å beslaglegge begge bilene.

Se alle sendingene fra NRK Østafjells

NRK Østafjells logo

NETT-TV: NRK Østafjells

Hør alle sendingene fra NRK Vestfoldsendinga

Gammel radio - Foto: Vivian Stensrud / NRK
Foto: Vivian Stensrud / NRK

RADIO: Alle sendingene fra NRK Vestfold

TV og radio

Jenter i Etiopia og Malawi skal få økt selvstendighet og større innflytelse over sitt eget liv takket være årets Operasjon dagsverk. I år feirer folkehøgskolene i Norge150-årsdag. Skiringssal folkehøgskole i Sandefjord markerer jubileet med en demokratikonferanse. Gunn Birgirsdotter har skrevet boka "Pingla", en naturbok for barn. Når kommer vinteren? Vi spør en klimaforsker om hvordan været ser ut fremover.
Synth-popens tid er ikke forbi. Nå er Tønsbergduoen Argh klare med sitt første hele album. Skjærer du ut gresskar for å pynte til Halloween, og står igjen med en haug gresskarkjøtt og kjerner som du bare slenger i søpla? Gresskaroppskrifter kommer din vei i dag. Du får også høre den fantastiske historien om hun som bare ville hjelpe en svane, og som endte opp med å bli jaget jordelangs. Og vinneren av gårsdagens poesislam i Horten kommer til oss i dag...