Levanger til topps med 4-1

Levanger Fotballklubb vant 4–1 over opprykkskonkurrent Byåsen lørdag ettermiddag. Nå håper laget på sitt første opprykk til 1. divisjon.

Adria Lopez

Adrian Mateo Lopez scoret to ganger for Levanger da laget slo Byåsen 4–1 på Moan Stadion lørdag ettermiddag.

Andreas Holmberg

Levanger-trener Andreas Holmbrg var svært godt fornøyd etter seieren mot Byåsen.

Levanger leder nå 2. divisjon avdeling 2 når tre kamper gjenstår. I lørdagens kamp på Moan Stadion sjokkåpnet hjemmelaget og ledet 3–0 før omgangen var halvspilt.

3–0 til pause

Først scoret spanjolen Adria Mateo Lopez etter seks minutter. Så økte svenske Tobias Luvenberg til 2–0 etter 17 minutter, før midtstopper Tom Erik Nordberg la på til 3–0 noen minutter senere.

Deretter roet kampen seg ned, og 3–0 stod seg til pause.

I andre omgang fortsatt Levanger med å styre oppgjøret mot Byåsen, og Adria Mateo Lopez gjorde sitt andre mål for dagen da han økte LFKs ledelse til 4–0.

Deler på topplassen

Ti minutter før slutt fikk Byåsen sitt trøstemål da Daniel Kvande scoret på straffespark.

Levanger-trener Andreas Holmberg var spesielt godt fornøyd med første omgang mot Byåsen.

– Første omgang var bra, da kjørte vi over dem. De skapte vel en målsjanse, mens vi hadde ni eller ti sjanser. Elverum vant også i dag, så dette avgjøres trolig ikke før i siste kamp, sa Holmberg til Trønder-Avisa etter kampen .

Levanger topper nå tabellen med 47 poeng, og Elverum er på andreplass med like mange poeng.

Byåsen og Raufoss på de neste plassene har 44 og 43 poeng når 23 av 26 kamper er spilt.

Hele 1155 tilskuere fulgte toppoppgjøret på Moan Stadion i Levanger.