Tre mål på de tre siste: – Fikk hjelp ut av måltørken

TIL tar i mot Sarpsborg 08 til kamp kl 15.30 i dag. Det med en Thomas Lehne Olsen (24) som virkelig har fått i gang målformen for «Gutan».

Lehne Olsen

Tromsøs Thomas Lehne Olsen satt inn seiersmålet mot Odd i cupens fjerde runde onsdag.

TILs Thomas Lehne Olsen (24) ble byttet inn etter 65.minutter mot Bodø/Glimt i 16. mai-kampen på Alfheim.

Ni minutter senere scoret spissen 1-1 målet i kampen, som til slutt endte 2-1 i favør gjestene.

Målet var 24-åringens første nettkjenning for TIL i eliteserien, det etter nesten ni timer med eliteserie-fotball for «Gutan».

Uka etter satte Lehne Olsen inn det andre målet i TILs 3-0 seier over Stabæk på Nadderud, og onsdag ble han matchvinner mot Odd i cupen med sin 3-2 scoring.

Det var litt frustrerende (i starten av sesongen), spesielt når jeg hadde en så bra vinter. Men jeg har jobbet hardt, og brukt folkene rundt klubben, som har hjulpet meg veldig. Så nå ser det ganske bra ut, og jeg håper det fortsetter, sier Lehne Olsen til NRK.

Thomas Lehne Olseeen

Her har Thomas Lehne Olsen akkurat utlignet til 1-1 mot Glimt 16.mai, og med det satt strek for en nesten ni timers lang måltørke.