Denne siden vil i løpet av sommeren/høsten 2014 legges ned

Du som bruker bes å laste ned og selv ta vare på det innholdet du har lagret her.

Kalender

Hoff / Mazur/ Jormin / Henriks på Stavangeren i STAVANGER

Bilde til arrangementet

Musikalsk magi fra nordisk stjernelag

Pianisten og komponisten Jan Gunnar Hoff er tilbake med et nordisk stjernelag til årets MaiJazz. Sammen med Marilyn Mazur, Anders Jormin og Arve Henriksen presenterer Hoff sitt nye verk "LIVING", og vi har store forventninger.

Jan Gunnar Hoff har en rekke kritikerroste soloplater på merittlisten. Mange kjenner han nok fra den legendariske konserten med Pat Metheny i Molde i 2001, for Vossajazzverket i 2005, eller fra samarbeid med størrelser som Mike Stern, Maria Joao og Alex Acuna.

Hoff har en evne til å by på komposisjoner som vekker stor begeistring, og hans nye verk "LIVING" er intet unntak. Verket ble fremført første gang under festivalen Bodø Jazz Open i januar og mottok solide tilbakemeldinger, kanskje ikke så rart når ensemblet er satt sammen av Nordens aller fremste musikere.

Verket "Living" åpnes av Jan Gunnar Hoffs "nakne" pianotema og forsterkes av Arve Henriksens særegne trompetspill og nære vokal. Den dansk/amerikanske perkusjonisten Marilyn Mazurs rike og mangesidige fargelegging følges tett av Jormins utsøkte basstoner og Hoffs klangfulle pianospill.

Det hele er umiskjennelig Hoff, med en nordisk klangbunn og et ekko av Garbarek. Vi kan love svært vakker musikk, temperament og kontraster, rett og slett musikalsk magi!
Bill: Bill kr 280 (kr 230 medl. SJF)
Mer informasjon på www.maijazz.no

Lenke:

http://www.linticket.no/program/MaiJazz/vis.php3?Arr=00000000720

NRK Torget