Røa vant hjemme mot Urædd

RØA (NRK): Stillingen ble 1–0 til Røa hjemme mot Urædd i serieåpningen i Toppserien i ettermiddag, men Urædd kjempet fra seg til siste slutt.

Urædd tapte borte mot Røa i serieåpningen i Toppserien mandag.

ENDTE MED TAP: Trener Margunn Haugenes og Urædd-jentene må reise hjem fra Røa uten poeng i kveld. Se intervju med Haugenes i klippet over.

Melissa Wiik

Melissa Wiik hadde Urædds største sjanse i første omgang, men ballen gikk ikke i mål.

Røa gikk opp i ledelsen etter rundt 25 minutters spill hjemme mot Urædd. Røas Therese Sessy Åsland satte ballen i mål på et lekkert frispark.

Urædd-keeper Caroline Akerholt Eid hadde to gode redninger like før målet kom, og hun sørget for at Urædd fortsatt hang med i kampen.

Stillingen var 1–0 til Røa da lagene gikk til pause, og det ble også sluttresultatet. Det ble registrert 135 tilskuere på kampen.

Melissa Wiik hadde Urædds største sjanse i første omgang. Hun sier hun er skuffet over tapet og lover å ta de sjansene hun får foran mål resten av sesongen.

– Heldigvis er det ny kamp om en uke. Da skal vi vinne, sier Wiik til NRK etter kampen.

Røa tar i mot Urædd i første runde i Toppserien for kvinner 2016.

Røa tok i ettermiddag imot Urædd hjemme i serieåpningen i Toppserien. Se video fra kampen i klippet over.

Røa farligst

Siw Døvle og Nora Eide Lie

Siw Døvle og Nora Eide Lie leverte begge en god kamp for Urædd.

Urædd hang greit med i kampen i første omgang. Bortelaget fra Porsgrunn hadde ballen mye midt i omgangen, men Røa var desidert farligst gjennom kampen. Hjemmelaget skapte absolutt flest sjanser.

Nora Eide Lie var Urædds beste og dominerte på midtbanen, mens Siw Døvle hadde Urædds største sjanse. Hun skjøt utenfor på volley få minutter før slutt.

– Jeg synes vi fortjente ett poeng, sier Eide Lie til NRK.

Carina Olset intervjuer topplagene i toppserien. Kan noen slå Lillestrøm?

Få med deg Toppseriemagasinet for 2016. Hvem er favoritter til å ta gull i år?

Spiller første runde

Det spilles seks kamper i første runde i Toppserien i dag. Trondheims-Ørn og Medkila åpnet showet klokken 13.00, der hjemmelaget Trondheims-Ørn til slutt vant 2–0.

Fem kamper hadde avspark klokken 15.00, mens oppgjøret mellom Klepp og Avaldsnes først startet klokken 17.00. Den kampen kan du følge direkte her. Få resultater fra de andre kampene i Toppserien her.