Odd videre i cupen

Odd storspilte borte mot Tønsberg, og tok seg greit videre fra cupens andre runde.

Odd

VIDERE I CUPEN: Odd gikk enkelt videre i cupen etter 6–0 seier mot Tønsberg i kveld. Arkivfoto.

Hele seks ganger fant Odd spillerne veien til nettmaskene i det som aldri ble en veldig spennende fotballkamp.

Det tok riktignok en drøy halvtime før Odd fikk hull på byllen, da Henrik Kjelsrud Johansen satte inn 1–0. Odd scoret to ganger til før pause ved Fredrik Oldrup Jensen og Ole Jørgen Halvorsen, og gikk til pause med en komfortabel 3–0 ledelse.

I andre omgang var Halvorsen frempå igjen, og to scoringer av Oliver Berg fastsatte sluttresultatet til 6–0 mot Tønsberg.

Notodden slått ut

Notodden slo ut Lørenskog i cupens første runde, men fikk det tøft på hjemmebane mot Strømmen i kveld.

Borgar Velta ga Notodden ledelsen etter bare åtte minutter av første omgang, men Strømmen utliknet før pause.

I andre omgang hadde Notodden flere brukbare muligheter, men Strømmen scoret to mål, og vant kampen 3–1. Med det var årets cupeventyr over for Notodden.