Odd videre etter kalddusj

Asker tok ledelsen etter ti minutter, og først tidlig i andre omgang klarte Odd å score flere mål enn 2. divisjonslaget.

Alle målene i cupkampen mellom Asker og Odd, der Odd gikk av med seieren.

Det var klart for tredje runde i NM på Føyka kunstgress i kveld. Hjemmelaget Asker hadde slått ut Fuvo IL i første runde, og Mjøndalen på straffer i andre runde.

Motstander i dag, Odd, ligger på andreplass i eliteserien, og hadde kommet kommet seg til Føyka etter avansement med solide sifre mot Tollnes og Tønsberg.

David tok ledelsen

Men divisjonsforskjellen til tross, det var hjemmelaget som tok ledelsen i kampens 10. minutt. Axel Harstad var målscorer.

Bortelagets spiss denne kvelden, Henrik Kjelsrud Johansen, sendte Odd først a jour etter 23 minutters spill, før han også ga Odd ledelsen etter pause.

Ole Jørgen Halvorsen sendte Odd opp i 3-1 med drøyt ti minutter igjen å spille, og kampen virket avgjort.

Asker - Odd 2-3

Asker og Odd møttes til dyst i cupens tredje runde i kveld. Etter 90 minutter kunne eliteserielaget fra Skien feire avansement.

Men Goliat vant

Men Asker kjempet som løver, og Even Bydal reduserte til 3-2 i det 90. minutt.

Men til tross for intens innsats de siste minuttene, greide Odd å ri av stormen og avansere til cupens fjerde runde.