Se bilder fra 17. mai-feiringen her

Feirer du nasjonaldagen i Buskerud, Telemark eller Vestfold? Da kan du kanskje finne deg selv eller noen du kjenner, på bildene fra feiringen!

Små og store går i tog, spiser is og spiller i korps i dag. Hva gjør du? Send gjerne oss i NRK bildene fra din feiring her.

TV og Radio

Programleder Ailo Gaup sender ti gjennomtrente deltakere ut i harde fysiske og psykiske oppgaver. I en kald og fuktig fjellbunker i Stjørdal lever de på militærrasjoner og sover i feltsenger. For hvert program blir de stadig færre. Hvem gir opp - og hvem blir Norges tøffeste? (1:6)
God morgen Buskerud! Drammen får arrangere skisprint i sentrumsgatene i fem år fremover. Tillitsvalgt i politiet er fornøyd med at den nye regjeringen åpner for at politiet kan bære våpen. Og så er det unormalt mildt for årstiden og da gjør vi ting som hører sommeren til. Vi bader, griller og går i shorts. Følg med!
Den første frostnatta er i snitt 8. oktober for deler av Vestfold. Vi sjekker hummerfisket etter at første uka er ferdig. Den splitter nye Åsgården skole åpner i dag.

Flere nyheter