Zlatan Ibrahimovic skal være med i den kommende sesongen av den italienske TV-serien «Vita da Carlo». Serien produseres av fotballklubben Napolis eier.

Aurelio De Laurentiis er en italiensk filmprodusent som gjennom sitt selskap eier Napoli i Serie A og Bari i Serie B. Nå har han fått en av de største stjernene i toppligaen med på sitt neste TV-prosjekt.

Den svenske superspissen Zlatan Ibrahimovic skal nemlig medvirke i annen sesong av TV-serien «Vita da Carlo», ifølge avisen Gazzetta Dello Sport.

Ibrahimovic har tidligere medvirket i filmen «Asterix og Obelix: The Middle Kingdom». Den er kinoklar i 2023.

• Zlatan brennhet i ny Milan-seier

Zlatan Ibrahimovic scoret, lagde straffe og fikk en scoring annullert for offside da Milan slo Roma 2-1 i søndagens toppoppgjør på Stadio Olimpico.

Etter 26 minutter hamret svensken inn et frispark fra drøye 20 meter, før han trodde han hadde scoret sitt andre etter 50 minutter.

Etter en VAR-sjekk ble målet annullert for offside, men 40-åringen var ikke ferdig av den grunn. Fem minutter senere ble han meid ned i Roma-boksen og skaffet straffe, som Franck Kessie satte i mål.

Milan-back Theo Hernández fikk sitt andre gule kort og ble vist ut med 25 minutter igjen, men Romas eneste redusering kom først på overtid ved Stephan El Shaarawy.

Milan er ubeseiret i Serie A denne sesongen og à poeng med serieleder Napoli, som slo Stefan Strandbergs Salernitana 1-0 tidligere søndag.

Zlatan Ibrahimovic feirer etter å ha scoret for Milan mot Roma
  • Zlatan fyller 40 år

Sveriges aller største fotballstjerne Zlatan Ibrahimovic fyller 40 år søndag. Svensken har en vanvittig CV og har blant annet vunnet den nasjonale ligaen i fire land, med fem ulike klubber.

I anledning stjernens fødselsdag har det kommet inn en rekke gratulasjoner. Svenske Aftonbladet har blant annet snakket med hans tidligere lagkamerat i Barcelona Sergio Busquets, som hadde denne gaveideen til Zlatan:

– Hvis jeg skulle gitt ham noe spesielt, ville det vært et maleri av ansiktet hans. Han ville sikkert likt å se på seg selv og det maleriet hver dag.

Ibrahimovic skulle egentlig spilt kamp for AC Milan mot Atalanta søndag, men stoppes av en skade. Svensken har kontrakt med den italienske klubben frem til sommeren neste år. Lørdag ble det også klart at han ikke blir med det svenske landslaget i de kommende VM-kvalifiseringskampene.

FIFA World Cup - UEFA Qualifiers - Sweden Press Conference

• Verstappen vant i Kina

Max Verstappen vant Formel-1-sprinten i Kina natt til lørdag norsk tid.

Han slo Lewis Hamilton med 13,043 sekunder.

• Storhamar knuste Vålerenga

Storhamar var klart best og vant den tredje kampen 4-1 i NM-finaleserien mot Vålerenga.

Laget fra Hamar leder nå 2–1 i kamper, og mangler to seire på å sikre seg kongepokalen.

Storhamars Sverre Rønningen ble kampens store spiller med to mål for vertene.

NM-sluttspillet ishockey menn, finale 1. kamp (best av 7), Storhamar -Vålerenga (5-1)
  • Norsk hockey-tap i Ungarn

Norge tapte 1–2 mot Ungarn i en privatlandskamp i ishockey fredag kveld.

Viktor Granholm scoret Norges mål i overtall i det som NTB omtaler som en kamp som «ikke vil bli husket lenge».